Για το Ομπαν μου φάνηκε κ εμένα υπερβολή αλλα υπάρχει χρόνος κ προστέθηκε κ μία μέρα ακόμη. Στο Aviemore ειδα πολλές δραστηριότητες που με ενδιαφέρουν. Στα Stranraer - Glenshee δεν ξέρω τι έχει να δω αλλά θα το ψάξω !Θα σου προτεινα 1 Ινβερνες - 1 Ομπαν - για να δεις πιο ολλα μερη. Δεν ειναι δα και μεγαλες πολεις. Εχεις πολλα καστρα να δεις και την απιστευτη αγρτια ομορφια των Highlands. Δοκιμασε και Stranraer, Glenshee, Aviemore.
Έλεγα να κανω το δρομολόγιο Εδιμβούργο - Ιβερνες - Ομπαν - κ πίσω. Μου φαίνεται ότι βγαίνουν πολλά παραπάνω χιλιομετρα... Που προτείνεισ να διανυκτερεύσω εκεί ?Γιατί δεν βάζεις και 1 μέρα στο Isle of Skye?
μπορείς να μείνεις στο Portree αν και προσωπικά θα διάλεγα ένα b&b μέσαΈλεγα να κανω το δρομολόγιο Εδιμβούργο - Ιβερνες - Ομπαν - κ πίσω. Μου φαίνεται ότι βγαίνουν πολλά παραπάνω χιλιομετρα... Που προτείνεισ να διανυκτερεύσω εκεί ?
Καλο ταξιδι να εχεις... και θελουμε πληρη ταξιδιωτικη ιστοριανομίζω πως έχει και βραδινά λεωφορεία,αύριο το βράδυ που θα τα χρειαστώ,θα σου πώ.
Καλο ταξιδι να εχεις... και θελουμε πληρη ταξιδιωτικη ιστορια
της Βαυαριας ηταν...κουτσουρεμενησ'ευχαριστώ πολύ καρφίτσα μου,να είσαι καλά. αυτό το πλήρη μου άρεσε πολύ