• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εγώ, που δεν κάθομαι στ αυγά μου!

Επόμενο Ταξίδι
τωρα με ΔΝΤ... βρασε ρυζι
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
Χαιρετώ όλη την παρέα!

Βρέθηκα σ αυτό το site ενώ έψαχνα πληροφορίες για το επικείμενο ταξιδάκι μου στο Εδιμβούργο, κ ενθουσιάστηκα!
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη συγγραφή σε φόρουμ, μου φαίνεται λιγάκι πολύπλοκο, αλλά ελπίζω, μόλις βρω το χρόνο (αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο γραφείο και κάνω «διάλλειμα» ) να τα βάλω όλα σε μια σειρά κ να αρχίσω κ εγώ να λέω τις ιστορίες μου.
Λίγα πράγματα για μένα… το όνομά μου είναι Κλεοπάτρα, μετράω 29 χειμώνες στην πλάτη μου, κ η εργασία μου, πέραν του ότι μου αρέσει πάρα πολύ, μου αφήνει το περιθώριο να κάνω τα ταξιδάκια μου κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα… γιατί κλείνει για κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες τη φορά – χώρια τα καλοκαίρια!
Είναι μια πελώρια λαχτάρα για περιπέτειες αυτή που με τρώει κάθε λίγο και λιγάκι κ δεν μ αφήνει να κάτσω στ αυγά μου, όπως μου λέει η μάνα μου κάθε φορά που της ανακοινώνω την επόμενη εξόρμησή μου ανά την Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Αν και δεν είμαι φαν της ποίησης, ο στίχος «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος» με αντιπροσωπεύει πλήρως και τον ακολουθώ πιστά. Για μένα περισσότερο σημασία έχει το ταξίδι, ο χρόνος κ ο τρόπος με τον οποίο θα φτάσεις στον προορισμό σου, παρά ο ίδιος ο προορισμός. Υπό άλλες συνθήκες νομίζω πως απλά θα έμπαινα σε ένα λεωφορείο και θα γυρνούσα γύρω γύρω μέχρι… να πάθω αποπληξία ή κάτι τέτοιο!

Αυτά τα ολίγα (?) προς το παρόν…
Καλώς βρεθήκαμε!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες λοιπον Κλεοπατρα των δασων, των ορεων και των επτα θαλασσων! Καλα κανεις που δεν καθεσαι στ΄ αυγα σου γιατι ως γνωστον οποιος καθεται στα αυγα του λερωνεται σε επιμαχο σημειο!
Για το Ενδιμβουργο θα βρεις πολυ ομορφα travelstorιes
http://www.travelstories.gr/glossary.php?c=1&page=4
αλλα και μονιμο κατοικο-ανταποκριτη ο οποιος μπορει να λυσει πολλες αποριες σου.
Η ζωή στο Εδιμβούργο - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Οτι αλλο χρειαστεις ειμαστε στη διαθεση σου.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Welcomeeee!Και μετα λεμε δεν παει μπροστα η Ελλαδα..Βεβαια αν γραφουμε εν ωρα εργασιας ολοι στο travelstories...ας το κλεισουμε το μαγαζι!!Εχω την εντυπωση πως αυτα τα ταξιδακια που αναφερεις ειναι τα καλυτερα μιας και τα σχεδιαζεις ολο το χρονο,και κανεις ταυτοχρονα ενα διαλλειμα και απο την δουλεια σου για ξεκουραση!Σιγουρα θα βρεις πολλα για Εδιμβουργο εδω γυρω..Καλη μελετη λοιπον και καλως ορισες!!

ΥΓ: τα κεφαλια μεσα τωρα δουλεια!! :D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες Κλεοπάτρα!πολύ όμορφα μας έδωσες στοιχεία για τον εαυτό σου και κυρίως για το πάθος σου για τα ταξίδια!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο,καλή συνέχεια στις περιπλανήσεις σου και καλή προετοιμασία για Σκωτία!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Μη νομίζεις πως θα βρεις πολλούς εδώ μέσα που να καθόνται στα αυγά τους...κι αυτό πες το στη μαμά σου να παρηγορηθεί!Καλώς ήρθες!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Κλεοπάτρα, με το ωραίο όνομα, Καλώς ήρθες στο travelstories.
Εύχομαι να μην κάτσεις ποτέ στα αυγά σου γιατί σύμφωνα με μια άλλη άποψη "Όποιος γυρίζει μυρίζει ενώ όποιος κάθεται βρωμίζει!"

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Κleopatra!!! :)
Κι εμείς εδώ δεν καθόμαστε στα αυγά μας! Όσο για τη γυγγραφή? Εδώ ξεκινήσαμε οι περισσότεροι τις προσπάθειες, αλλά έχουν ξεπηδήσει και μεγάλα ταλέντα! :) Περιμένουμε και τις δικές σου απόπειρες!
Καλό ταξίδι στο Εδιμβούργο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα