• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εγκαίνια Νέου Μουσείου Ακρόπολης

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τώρα μολις άνοιξε!!! και εισιτήρια δεν έχει!!! Ελεος?

Edit: Τώρα μια χαρά μου βγάζει ρε Ροζα!
για δοκίμασε ξανά....

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
19.30 άνοιξε το σάιτ (αντί για 11.00....)

19.32 δεν υπάρχουν εισιτήρια για την Κυριακή στις 11 το πρωί. Με διαφορετικά ονόματα και διαφορετικές κάρτες, οι συναλλαγές δε γίνονται δεκτές...

Κι έτσι μου λύνεται η απορία τι στο καλό έκαναν οι υπεύθυνοι του σάιτ αυτές τις οχτώμιση ώρες της αργοπορίας......Στην υγειά μας!!!
Nαι...αντι για εφταμιση ανοιξε εφτα και τεταρτο και εισητηρια δεν υπηρχαν για καμια μερα και για καμια ωρα...Ετσι μου λυνεται και εμενα η απορια γιατι δεν ανοιξε το πρωι...Τι να πει κανεις??:clap:Γι'αυτο χειροκροτηστε τους!!!:clap:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
19.30 άνοιξε το σάιτ (αντί για 11.00....)

19.32 δεν υπάρχουν εισιτήρια για την Κυριακή στις 11 το πρωί. Με διαφορετικά ονόματα και διαφορετικές κάρτες, οι συναλλαγές δε γίνονται δεκτές...

Κι έτσι μου λύνεται η απορία τι στο καλό έκαναν οι υπεύθυνοι του σάιτ αυτές τις οχτώμιση ώρες της αργοπορίας......Στην υγειά μας!!!
ανοιξε λιγο νωριτερα απο τις 19.30...οποτε προλαβα και εκανα κρατηση για 2 διαφορετικές ημέρες...με 2 διαφορετικές κάρτες..γυρω στις 19.30 η αγορα εισητηριων ειχε μπλοκαρει ..και οταν ανοιξε δεν υπηρχαν εισητηρια για κυριακή...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
ανοιξε λιγο νωριτερα απο τις 19.30...οποτε προλαβα και εκανα κρατηση για 2 διαφορετικές ημέρες...με 2 διαφορετικές κάρτες..γυρω στις 19.30 η αγορα εισητηριων ειχε μπλοκαρει ..και οταν ανοιξε δεν υπηρχαν εισητηρια για κυριακή...
Στις 19.20 που μπηκα εγω δεν υπηρχε τιποτα....

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Στις 19.20 που μπηκα εγω δεν υπηρχε τιποτα....
η συναλλαγή μου εγινε στις 19.14.. απο την επιβεβαιώση που εχω στα mail μου.
μιλάω για δευτερα και τριτη...η κυριακη δεν υπήρχε στις 8 παρά...

getxowoman

Member
Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται στο Μουσείο με εισιτήριο που θα το αγοράζουν από τα ταμεία του Μουσείου ή από την υπηρεσία e-ticketing της ιστοσελίδας.

Από τις 21 Ιουνίου 2009 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2009, η τιμή εισόδου στο Μουσείο είναι 1 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους της Κάρτας Πολιτισμού.

Οκ μολις διαβασα αυτο στο σαιτ του μουσειου,αρα θα το επισκεφτω τωρα που ερχομαι!!!

Last edited by a moderator:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Στις 21,22 και 23 Ιουνίου ιδιαιτερη αξια ειχε η ξεναγηση και απο αυτους που γινόταν.Γι'αυτο και όλη αυτη η φασαρια.Εξάλλου στο μουσειο της Ακροπολης δεν θα παει κανεις μονο μια φορά...

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Αξίζει να προσθέσουμε οτι τα εγκαίνια μόνο προυπολογίστηκαν σε 6.000.000 euro.., άντε σε καλή μεριά

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Φύγαν αμέσως δηλαδή τα εισιτήρια!

Το είχαμε πάθει και με την Eurovision της Αθήνας αυτό...ρεκόρ πωλήσεων! :p

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται στο Μουσείο με εισιτήριο που θα το αγοράζουν από τα ταμεία του Μουσείου ή από την υπηρεσία e-ticketing της ιστοσελίδας.

Από τις 21 Ιουνίου 2009 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2009, η τιμή εισόδου στο Μουσείο είναι 1 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους της Κάρτας Πολιτισμού.

Οκ μολις διαβασα αυτο στο σαιτ του μουσειου,αρα θα το επισκεφτω τωρα που ερχομαι!!!
Μαζί θα πάμε καλή μου! Κι εμείς μπουκάλα μείναμε από εισιτήρια!

Last edited by a moderator:

getxowoman

Member
Να ρωτησω: τα εισητηρια για το μουσειο ειναι προτιμωτερο να τα παρω απο το σαιτ του μουσειου ή κατευθειαν απο εκει; Διοτι αν τα παρω απο το ιντερνετ πρεπει να επιλεξω και ωρα και αυτο καπως με περιοριζει,διοτι γραφει:Τα εισιτήρια ισχύουν μόνο για μια συγκεκριμένη χρονική ζώνη, και ναι μεν ξερω τη μερα αλλα την ωρα; Ξερετε αν γινετε πανικος κτλ..;

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Να ρωτησω: τα εισητηρια για το μουσειο ειναι προτιμωτερο να τα παρω απο το σαιτ του μουσειου ή κατευθειαν απο εκει; Διοτι αν τα παρω απο το ιντερνετ πρεπει να επιλεξω και ωρα και αυτο καπως με περιοριζει,διοτι γραφει:Τα εισιτήρια ισχύουν μόνο για μια συγκεκριμένη χρονική ζώνη, και ναι μεν ξερω τη μερα αλλα την ωρα; Ξερετε αν γινετε πανικος κτλ..;
εγώ θα σου προτεινα να τα πάρεις απο το σαιτ...μια ματια που εριξα βλεπω οτι τα εισητηρια των προσεχων ημερων αρχιζουν να εξαντλουνται...
καντο οσο πιο γρηγορα μπορεις...το μουσειο ειναι φανταστικό!!πηγα εχτές το απογευμα..ειχα κλεισει απο ιντερνετ..οποτε ειχαμε και ξαναγό..απλά τέλειο...
σημερα με δυσκολια βρηκα εισητηρια για καποιους φίλους της κορης μου που ερχονται από γαλλία..
απο οτι ακουγεται στα μέσα εχουν προπωληθει γυρώ στα 9.000 εισητηρια για τους επομενους μήνες...τι να πώ..
προσωπικα θα τα εκλεινα απο ιντερνετ..για να ειμαι σιγουρη..ειναι κριμα να ερθεις και να μην δεις αυτο το αριστουργημα!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom