mchrisober
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπορα Μπορα
λογικα οχι, το πολυ πολυ να περασει second inspection, θα δωσει τις εξηγησεις και καλο ταξιδι.
Γενικά το καναδικό διαβατήριο έχει ορισμένα πλεονεκτήματα για είσοδο στις ΗΠΑ, αφού μπορείς να πας χωρίς βίζα (και χωρίς ESTA), συνήθως να μείνεις μέχρι έξι μήνες, και δεν γίνεται συλλογή βιομετρικών στοιχείων (δακτυλικών αποτυπωμάτων) για άτομα που έρχονται για επίσκεψη με καναδικό διαβατήριο.Γεια παιδια!Κανονιζω ταξιδακι τον Απριλη ΝΥ
Εχω 2 διαβατηρια, ενα ελληνικο(Με ισχυουσα βιζα) και ενα καναδικο, και τα δυο ληγμενα, ποιο να ανανεωσω για να μπω στην αμερικη?
*διαρκεια ταξιδιου σχεδον 2 μηνες
*δεν δουλευω στην ελλαδα, δεν εχω παιδια κλπ γενικα δεν εχω κατι να με κραταει πισω
παιζει να εχω προβλημα κατα την εισοδο στη χωρα?
αλλες 2 φορες που εχω παει ολα καλα
Φυσικά και είναι απάτη, διότι σε παραπλανεί ότι πρόκειται για το επίσημο site. Είναι ενας μεσάζοντας που σε χρεώνει χωρίς να παρέχει κάποια υπηρεσία.παιδια εκανα αιτηση esta απο αυτη την σελιδα usatravelvisa.net.παιζει να ειναι απατη? κ ποσο χρεωθηκα? μηπως γνωριζει κανείς?
Απο οτι ειδα,το συγκεκριμενο πρακτορειο στο κειμενο του,που υπαρχει και στα ελληνικα,επεξηγει οτι αν το χρησιμοποιησεις για την εκδοση esta θα χρεωθεις 74 δολ.,αν ομως δεν θελεις σε παραπεμπει στην κρατικη σελιδα που ειναι μονο 14 δολ.Εσυ με ποιον τροπο εβγαλες esta?παιδια εκανα αιτηση esta απο αυτη την σελιδα usatravelvisa.net.παιζει να ειναι απατη? κ ποσο χρεωθηκα? μηπως γνωριζει κανείς?