Είναι 43 χρόνια μαζί και έχουν ταξιδέψει σ' όλο τον κόσμο

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Oh yes! Είναι αυτοί που υποψιάζεστε!

Μια κουβέντα φευγάτη με τον Κώστα Ζυρίνη (πάλαι συνεργάτη του «Γεω» της Ελευθεροτυπίας) και την Ισαβέλλα Μπερτράν -δύο ανθρώπους που έχουνε κάνει το δρόμο, τρόπο ζωής. Πηγή: www.lifo.gr

http://www.lifo.gr/articles/travel_...ia-mazi-kai-exoyn-taksidepsei-s-olo-ton-kosmo

Last edited by a moderator:

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
αντε αντε ...ένα χρόνο θέλουμε, η γυναίκα μου και εγώ για να τους φτάσουμε............ στο μαζί, όχι στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.:haha::haha:
Να ζήσετε και να τους φτάσετε στα επόμενα .... 43 χρόνια! :D

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Oh yes! Είναι αυτοί που υποψιάζεστε!

Μια κουβέντα φευγάτη με τον Κώστα Ζυρίνη (πάλαι διευθυντή του «Γεω» της Ελευθεροτυπίας) και την Ισαβέλλα Μπερτράν -δύο ανθρώπους που έχουνε κάνει το δρόμο, τρόπο ζωής. Πηγή: www.lifo.gr

http://www.lifo.gr/articles/travel_...ia-mazi-kai-exoyn-taksidepsei-s-olo-ton-kosmo
Με πρόλαβες! Μόλις το είδα στη Lifo και έτρεξα να μπω travelstories να το ανεβάσω!!!

isabelle

Member
Κι εγώ μόλις το διάβασα! Μόνο 32 χρόνια και 58 χώρες θέλουμε με τον άντρα μου ακόμη !! χαχαχαχαχα ;) (και λίγο κλάμα μαζί :) )
Άρα, όταν με το καλό φτάσετε τα 43 χρόνια μαζί, θα έχετε καλύψει και τις αντίστοιχες χώρες ;)

Πέρα από την πλάκα, το "πόσες χώρες" έχει λίγη σημασία. Το σημαντικό είναι το πώς ταξιδεύεις και τι αποκομίζεις.

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Άρα, όταν με το καλό φτάσετε τα 43 χρόνια μαζί, θα έχετε καλύψει και τις αντίστοιχες χώρες ;)

Πέρα από την πλάκα, το "πόσες χώρες" έχει λίγη σημασία. Το σημαντικό είναι το πώς ταξιδεύεις και τι αποκομίζεις.
Μακάρι αν και κάποιοι προορισμοί μου φαίνονται άπιαστα όνειρα! πάντως έχεις δίκιο ότι όσο πιο πολύ ταξιδεύεις τόσο πιο πολύ καταλαβαίνεις πώς σημασία έχουν οι εμπειρίες. Το να μετράς χώρες είναι απλώς το "πρώτο στάδιο " για να γίνεις ταξιδευτής του κόσμου.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Διάβασα το πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Να είστε καλά και να συνεχίσετε να μας ταξιδεύετε σε άγνωστους αλλά ενδιαφέροντες προορισμούς!! :)

alma

Member
ΟΥΑΟΥ....που θα έλεγε και κάποια ψυχή.....
Εγώ εύχομαι να έχετε υγεία και εννοείται να είστε πάντα μαζί και να δείτε πολλά υπέροχα μέρη ακόμα!!!!!!!!!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γεροί να είστε να ταξιδεύετε και να νιώθετε πλήρεις που έχετε ο ένας τον άλλο. 83 μόνο; Πάμε γι’άλλα!

Borealis

Member
Διευθυντής του Γεω ο σύντροφος Ζυρ; Κοιτα να δεις που μου το έκρυβε τόσο καιρό :haha::haha::haha:
Υ.Γ. Νταξ, τα υπόλοιπα πάντως είναι περίπου όπως τα είπαμε!
Μου λείπει πολύ το ΓΕΩ, και η Ελευθεροτυπία επίσης αλλά αυτό είναι για άλλο θέμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom