Έχεις δίκιο, δεν θέλουμε και την απόλυτη ηρεμία , δηλαδή να υπάρχουν μέρη να πιεις ένα ποτό σε ωραίο χώρο ή κάπου καλά να φας , με πάλι ωραίο περιβάλλον.Δεν θέλουμε την πλήρη χαλαρότητα.Αυτή σου η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί αντικειμενικά. Τι θα πει είναι πολλές 6 μέρες? Παράδειγμα εγώ που τρελαίνομαι για ηρεμία μπορώ να κάτσω και 10 μέρες και να θέλω κι άλλο.
Πες μας πρώτα τι είδους διακοπές σας καλύπτουν για να πάρεις αντικειμενική απάντηση.
Για ένα πιο γεμάτο 6ήμερο κατα γενική ομολογία θα μπορούσες να κάνεις ένα γενικό τουρ στις Μικρές Κυκλάδες (η Δονούσα μόνο είναι λιγο πιο βόρεια) ή να περάσεις και στη Νάξο.
Πού; Στο open seas;;;; Δεν είναι πάντα αξιόπιστα όλα τα site.. Ρώτα κ σε κάνα πρακτορείο αν μπορείς καλού κ κακού γιατί κ μένα για κάποιους προορισμούς που έψαχνα πέρισι έτσι μου έβγαζαν κάτι sites ενώ τελικά υπήρχε διαθεσιμότητα. Κ στην τελική, υπάρχει πάντα ο διαβόητος "Σκοπελίτης" από Νάξο ή Αμοργό που συνδέει κ τις Μικρές Κυκλάδες (τα είδαμε ΌΛΑ πέρισι στο Αιγιάλη-Δονούσα!)Παντως εγω εψαχνα για μεσα ιουλιου εισιτηρια και μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα!