kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Παραθέτω τις παρατηρήσεις μου στις προσφορές καθώς μιλάμε για μίλια «προσφορών». Έχουμε και λέμε:
- Οι πτήσεις ATH-CAI, CAI-ACC, ACC-CAI, CAI-ATH της Egypt με business μου εξασφάλισαν 13.448 μίλια στην Miles & More της Lufthansa. Η «φθηνότερη» εξαργύρωση που μπορώ να κάνω μέσω του προγράμματος είναι στα 30.000 για πτήσεις Ευρώπη- Ευρώπη (δηλαδή έχω συγκεντρώσει το 45% με τις 4 πτήσεις που παρέθεσα). Η Aegean ανταμείβει τις πτήσεις εντός Ευρώπης με 40.000 την business με επιστροφή. Aς μου επιτραπεί μια αναγωγή των παραπάνω 4 πτήσεων σε 4 πτήσεις εντός Ευρώπης. Άρα συγκεντρώνουμε 80.000 μίλια. Ξανά η φθηνότερη εξαργύρωση που μπορώ να κάνω είναι Ευρώπη, Β. Αφρική- Ευρώπη, Β. Αφρική στα 25.000 (δηλαδή έχω συγκεντρώσει το 320% με τις 4 υποτιθέμενες πτήσεις εντός Ευρώπης). Ή κάτι δεν καταλαβαίνω, ή λάλησα. Σίγουρα δεν διατίθεμαι να διαβάσω όλο το συμβόλαιο κι από τα δύο προγράμματα γι’ αυτό ζητάω βοήθεια από όσους μπορεί να γνωρίζουν.
- Ο πίνακας της Aegean διαφέρει από εκείνον π.χ. της Lufthansa. Παράδειγμα Ευρώπη-Ευρώπη 25.000-30.000 αντίστοιχα, Ευρώπη-Χαβάη first 200.000-240.000 αντίστοιχα.
- Η σελίδα της Aegean ανταμείβει Εντός Ελλάδος και Ευρώπης. Αν πετάξω Lufthansa υπερατλαντικό και χρησιμοποιήσω την Aegean, τι συγκεντρώνω? Μήπως είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης?