Sugar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψάχνεται....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Απ' άκρη σ' άκρη
Θα ήθελα τις γνώσεις σας και ό,τι tip έχετε καθ' οτι νέα στο φόρουμ και ο προορισμός που έκλεισα (Βηρητός) εντέλώς άγνωστος αν και απωθημένο από παλιά.
Εκλεισα σήμερα με Ολυμπιακή (6-9/11) και οι ερωτήσεις μου πολλές:
1. Οι ώρες είναι λίγο άγριες. Φθάνουμε 3 ωρα τη νύχτα στη Βηρυτό. Θα πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο. Το θέμα μου είναι ξέρει κάποιος πώς πάω από το αεροδρόμιο στο κέντρο?
2. Εχετε υπ' όψιν κάποιο όμορφο ξενοδοχείο που θα συστήνατε σε κάποιον. Δεν ξέρω αν η καλύτερη περιοχή για να μείνεις είναι η παραλία.
3. Στις 3 ημέρες που θα μείνουμε προλαβαίνουμε να πάμε Βύβλο ή κάπου αλλού ή να περιοριστούμε εντός?
4. Επειδή από τώρα ονειρεύομαι τη λιβανέζικη κουζίνα και τις θεϊκές πιτούλες, έχετε κάποιο must to book εστιατόριο?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ελπίζω κάποιος να έχει πρόσφατες πληροφορίες
Εκλεισα σήμερα με Ολυμπιακή (6-9/11) και οι ερωτήσεις μου πολλές:
1. Οι ώρες είναι λίγο άγριες. Φθάνουμε 3 ωρα τη νύχτα στη Βηρυτό. Θα πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο. Το θέμα μου είναι ξέρει κάποιος πώς πάω από το αεροδρόμιο στο κέντρο?
2. Εχετε υπ' όψιν κάποιο όμορφο ξενοδοχείο που θα συστήνατε σε κάποιον. Δεν ξέρω αν η καλύτερη περιοχή για να μείνεις είναι η παραλία.
3. Στις 3 ημέρες που θα μείνουμε προλαβαίνουμε να πάμε Βύβλο ή κάπου αλλού ή να περιοριστούμε εντός?
4. Επειδή από τώρα ονειρεύομαι τη λιβανέζικη κουζίνα και τις θεϊκές πιτούλες, έχετε κάποιο must to book εστιατόριο?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ελπίζω κάποιος να έχει πρόσφατες πληροφορίες