_antonis_
Member
Επειδή έκανα μάθημα σε σχολεία ώς ωρομίσθιος απο το 2007 για 3 χρόνια, σίγουρα θα την έχω γνωρίσει (έκανα στα δημοτικά σχολεία εγώ, αλλά είναι μικρός ο κυ΄κλος και γνωριζόμασταν όλοι πάνω κάτω), αλλά δε μου έρχεται. Εγώ όμως θα έχω χαρακτεί στη μνήμη της σίγουρα! Πάντως δεν είναι αυτή που σκεφτόμουν στην αρχή, γιατί τη ρώτησα το πρωί και μου είπε ότι δεν έστειλε κάποιον.Καλημέρα φίλε μου,
Κατ'αρχάς να πω ότι είναι πολύ ευχάριστο που πια μπορεί κανείς να πάει στην Κάρπαθο μόνο με 96 ευρώ πήγαινε-έλα. Δεν το ήξερα και ειλικρινά δεν σου κρύβω πως με δελεάζει από χτες να ξαναεπισκεφθώ το νησί σου σύντομα. Όταν είχα έρθει (το 2010 αν δεν με απατά η μνήμη μου) είχα πληρώσεις 160 ευρώ πήγαινε-έλα! Το μαγαζί που φάγαμε στους Μενετές ήταν όντως πάνω στο δρόμο. Δεν θα το έλεγα ταβέρνα με τη στενή έννοια του όρου, αλλά κάτι μεταξύ ψησταριάς και καφενείου. Ο,τι φάγαμε όμως ήταν πραγματικά θεσπέσιο! Το μαγαζί θυμάμαι το είχε ένας γκριζομάλλης κύριος ο οποίος γνώριζε τη φίλη μου και την παρέα της και ήταν πραγματικά καταπληκτικός.
Και έρχομαι στη φίλη μου καθηγήτρια αγγλικών. Δεν είναι από Λάρισα αλλά από Αθήνα. Στο νησί υπηρετούσε από το 2007 έως και τ0 2010 (νομίζω) και αυτή τη στιγμή υπηρετεί στην Εύβοια. Στην Κάρπαθο δίδασκε και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο στο Απέρι. Για να σε βοηθήσω έχει ξανθά μαλλιά
Όσον αφορά τη ταβερνα/καφενείο...είναι απλά καταπληκτικό! Το αγαπημένο μου (συγνώμη που θα ζηλέψεις, αλλά έχουμε κανονίσει να πάμε αύριο μετά τη θάλασσα). Και ιδίως τότε ήταν σπάνιο κάποιος μη-Καρπάθιος να γνωρίζει αυτό το καφενείο και ότι φτιάχνει τέτοιο φαγητό, γι'αυτό απόρησα πώς το βρήκες. Τώρα βέβαια έχει βραβευτεί και απο το tripadvisor κλπ, γεμίζει απο κόσμο. Αλλά τους προειδοποίησα, μην τολμήσουν και το αλλάξουν. Ουτε το φαγητό, ούτε τις τιμές, ούτε το μαγαζί, τίποτα!
Ναι φίλε μου, 96 ευρώ δίχως κουπόνι, αν βρείς και κάνα κουπόνι πέφτει κι άλλο Ήρθαν όσοι φίλοι μου δεν είχαν έρθει φέτος, με τέτοια τιμή.