• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δώρα που μας έκαναν και έχουν σχέση με ταξίδια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το πιο πολύτιμο και όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει -σε συνάρτηση με τα ταξίδια- είναι ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο από το μουσείο του Καζαντζάκη, στην Κρήτη.
Με συντροφεύει πάντα στα ταξίδια μου, το λατρεύω γιατί λατρεύω και τον Καζαντζάκη ο οποίος υπήρξε στήριγμα μου σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου.

_antonis_

Member
Χρόνια πολλά Αντώνη! Τι υπέροχος ο χάρτης!!!
Εμένα, δεν ξέρω αν πιάνεται, αλλά πρόσφατα το Κυκλαδικό μουσείο μου έκανε δώρο ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη για δύο, μέσω ενος διαγωνισμου που έλαβα μέρος :D
Ευχαριστώ πολύ!

Εμένα το πρόσφατο δώρο γενεθλίων μου ήταν ένα backpack που τόσο ήθελα (από το φίλο μου) το οποίο θα εγκαινιαστεί σε 3μερο στο Βελιγράδι όπου τα εισιτήρια ήταν δώρο επετείου.
Και εγώ θέλω και τους το έχω πεί με τον τρόπο μου... :haha::haha:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το βιβλίο: Ο γύρος του κόσμου, σε 80 μέρες του αγαπημένου μου Michael Pallin με αυτόγραφο του στην πρώτη σελίδα.

επείσης κάθε χρόνο, μου κάνουν δώρο ένα Moleskine για τα ταξίδια μου.

είναι κιπολλά άλλα που δε θυμάμαι τώρα ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μου εχουν κανει τα πιο ακριβα δωρα σχετικα με ταξιδια. Και βεβαιως αναφερομαι σε αεροπορικα εισιτηρια μετ' επιστροφης για να παω να ψηφισω. Πρεπει να 'ναι πανω απο δεκα στο συνολο. Αναμεσα τους και δυο εξωτερικου (ενα μετ' επιστροφης απο και προς Βαρκελωνη κι ενα one way απο Παρισι). Στις επομενες εκλογες λεω να ξαναεκμεταλλευτω την κατασταση και να κανονισω ταξιδι με επιστροφη δωρεαν κομματικο εισιτηριο... (ευτυχως δεν εχουν παρει χαμπαρι ακομα οτι δεν τους ψηφιζω).
Περα απ' αυτα εχω λαβει κι αλλα εισιτηρια και πακετα διακοπων απο την οικογενεια μου. Αλλα και μικρα δωρα απο φιλες και φιλους που αποδειχθηκαν ιδιαιτερα χρησιμα σε καποια ταξιδια...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι διαβαζουν τα ματια μου!!!!!
Αχ δεν τα ηξερα νωριτερα κ γω να ανακατευτω με κομματα ,τοπικες οργανωσεις κλπ κλπ

chrisbd

Member
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μου εχουν κανει τα πιο ακριβα δωρα σχετικα με ταξιδια. Και βεβαιως αναφερομαι σε αεροπορικα εισιτηρια μετ' επιστροφης για να παω να ψηφισω. Πρεπει να 'ναι πανω απο δεκα στο συνολο. Αναμεσα τους και δυο εξωτερικου (ενα μετ' επιστροφης απο και προς Βαρκελωνη κι ενα one way απο Παρισι). Στις επομενες εκλογες λεω να ξαναεκμεταλλευτω την κατασταση και να κανονισω ταξιδι με επιστροφη δωρεαν κομματικο εισιτηριο... (ευτυχως δεν εχουν παρει χαμπαρι ακομα οτι δεν τους ψηφιζω)...
Ναι .....απο την τσέπη τους τα πλήρωσαν......αυτές και άλλες αυτού του είδους μ@@@@ιες πληρώνουμε.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι .....απο την τσέπη τους τα πλήρωσαν......αυτές και άλλες αυτού του είδους μ@@@@ιες πληρώνουμε.....
Που λεω οτι τα πληρωσαν απο την τσεπη τους; Παντως δυο φορες μου εδωσαν λεφτα αφου ειχα αγορασει εγω το εισιτηριο... Τωρα θα μου πεις ουτε τα λεφτα ηταν δικα τους αλλα that's life in Greece...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Νομίζω tripakia πως θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον απλό Έλληνα φορολογούμενο για τα ακριβά δώρα και όχι τα κόμματα....:lol:
Για να μην το χοντρύνουμε και αναφέρουμε από που κόβονται αυτά τα χρήματα για να τα παίρνουν τα κόμματα προεκλογικά... Εν τω μεταξύ υποθέτω πως πρέπει να ζούσες στο εξωτερικό εκείνες τις περιόδους και να στα πλήρωσαν ώστε να έρθεις Ελλάδα να ψηφίσεις οπότε δε μιλάμε για αμιγώς καθαρό ταξιδιωτικό δώρο...Αν πάλι όχι και σου κάλυψαν το κόστος να πας εξωτερικό και να επιστρέψεις ενώ ζούσες στην Ελλάδα τότε κάποιο γερό δοντάκι και δε μας το λες... (Μήπως βρε μπορείς και να μας διορίσεις πουθενά..??:haha:)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Tripakia, θα υπάρχει ακόμα αυτό? γιατί αν ναι, δε θα με χάλαγε να κατέβω weekend αθήνα το Φλεβάρη ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Νομίζω tripakia πως θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον απλό Έλληνα φορολογούμενο για τα ακριβά δώρα και όχι τα κόμματα....:lol:
Για να μην το χοντρύνουμε και αναφέρουμε από που κόβονται αυτά τα χρήματα για να τα παίρνουν τα κόμματα προεκλογικά... Εν τω μεταξύ υποθέτω πως πρέπει να ζούσες στο εξωτερικό εκείνες τις περιόδους και να στα πλήρωσαν ώστε να έρθεις Ελλάδα να ψηφίσεις οπότε δε μιλάμε για αμιγώς καθαρό ταξιδιωτικό δώρο...Αν πάλι όχι και σου κάλυψαν το κόστος να πας εξωτερικό και να επιστρέψεις ενώ ζούσες στην Ελλάδα τότε κάποιο γερό δοντάκι και δε μας το λες... (Μήπως βρε μπορείς και να μας διορίσεις πουθενά..??:haha:)
Τον Ελληνα φορολογουμενο δεν τον ευχαρηστω γιατι αν ηταν στο χερι του δεν θα μου τα χαριζε... κι επιπλεον ειναι υπευθυνος γι' αυτην την κατασταση, οποτε καλα θα κανει να μην παραπονιεται...
Στη Βαρκελωνη ζουσα εκεινη την περιοδο αλλα δεν με χαλασε ενα τριημερο στην Ελλαδα...
Το εισιτηριο απο το Παρισι ηταν η επιστροφη μου απο διακοπες...
Γερο δοντακι δεν εχω, αυτοι κανουν αμαν για μια ψηφο.
Οσο σπουδαζα Αθηνα παντα με ενημερωναν για εισιτηριο λεωφορειου ή τραινου. Οταν τους ελεγα πως μονο με αεροπορικο ανεβαινω, το ειχα.

Tripakia, θα υπάρχει ακόμα αυτό? γιατί αν ναι, δε θα με χάλαγε να κατέβω weekend αθήνα το Φλεβάρη ;)
Μεχρι τις περσινες δημοτικες υπηρχε. Η αισθηση μου ειναι πως αυτη τη φορα θα ενταθει περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, αφου τις ψηφους στην Ελλαδα τις ψαχνουν με το κυαλι και δεν ειναι να αφηνεις ψηφους απο το εξωτερικο να παν χαμενες...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Συγνώμη κιόλας αλλά όσο υπεύθυνος είναι ο Έλληνας φορολογούμενος για την κατάσταση αλλό τόσο είναι κι αυτός που απολαμβάνει τα τσάμπα εισιτήρια, για τις πελατειακές σχέσεις δε φταίει μόνο έμπορας φταίει και ο πελάτης... Κι εσύ πιθανόν καλά έκανες και το εκμεταλλεύτηκες αλλά η γενικότερη νοοτροπία του νεοέλληνα νομίζω έχει συμβάλλει σε όλο αυτό το χάλι...
Επίσης ευελπιστώ αυτή τη φορά να μην υπάρξει καθόλου αυτό το ανεκδιήγητο μέσο ψηφοφορίας γιατί θα ήταν τουλάχιστον προκλητικό με όσα έχει αναγκαστεί ο κόσμος να στερηθεί...Όχι να μην υπάρχουν βιβλία και ιατρικό υλικό και το κάθε κομματόσκυλο να ταξιδεύει τσάμπα....
(Ξεκαθαρίζω πως δεν αναφέρομαι στον tripakia! και συγνώμη για το off topic...)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τον Ελληνα φορολογουμενο δεν τον ευχαρηστω γιατι αν ηταν στο χερι του δεν θα μου τα χαριζε... κι επιπλεον ειναι υπευθυνος γι' αυτην την κατασταση, οποτε καλα θα κανει να μην παραπονιεται...
Στη Βαρκελωνη ζουσα εκεινη την περιοδο αλλα δεν με χαλασε ενα τριημερο στην Ελλαδα...
Το εισιτηριο απο το Παρισι ηταν η επιστροφη μου απο διακοπες...
Γερο δοντακι δεν εχω, αυτοι κανουν αμαν για μια ψηφο.
Οσο σπουδαζα Αθηνα παντα με ενημερωναν για εισιτηριο λεωφορειου ή τραινου. Οταν τους ελεγα πως μονο με αεροπορικο ανεβαινω, το ειχα.

Μεχρι τις περσινες δημοτικες υπηρχε. Η αισθηση μου ειναι πως αυτη τη φορα θα ενταθει περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, αφου τις ψηφους στην Ελλαδα τις ψαχνουν με το κυαλι και δεν ειναι να αφηνεις ψηφους απο το εξωτερικο να παν χαμενες...
κάτι τέτοια σκηνικά εννοούσε ο σενιρόρ ευτραφής αντιπρόεδρος οταν έλεγε οτι μαζί τα φάγαμε...

συντομα θα μας το αποκαλύψει στο βιβλιο του Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά...

:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα