• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Δωρεάν διάθεση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε 10.000 άτομα

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!
Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 37 χώρες του εξωτερικού!

Από τη Δευτέρα οι κάρτες θα διανέμονται δωρεάν, με προτεραιότητα τους άνεργους νέους (που είναι κάτοχοι της κάρτας του ΟΑΕΔ).

Δωρεάν διάθεση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε 10.000 άτομα | TVXS.gr

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ο άνεργος νέος που του δίνουν και προτεραιότητα,τι να τα κάνει τα ειδικά προνόμια σε 37 χώρες του εξωτερικού όταν καλά καλά δεν την παλεύει στο εσωτερικό;

Απλή απορία

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ο άνεργος νέος που του δίνουν και προτεραιότητα,τι να τα κάνει τα ειδικά προνόμια σε 37 χώρες του εξωτερικού όταν καλά καλά δεν την παλεύει στο εσωτερικό;

Απλή απορία
σε παρακαλω...εμεις δηλαδη δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε το σκατο μας παξιμαδι και να παμε ενα ταξιδακι?

κατα τ'αλλα εχεις ενα δικιο....χρειαζονται πολυ σημαντικοτερα πραγματα να γινουν, σωθηκαμε με την εκπτωση:haha:, αλλα ειναι ενα θεμα που αμα το πιασουμε δε τελειωνουμε.....

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία

Απλή απορία
Απ΄ότι ξέρω με τη συγκεκριμένη κάρτα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει (με ειδική έκπτωση) Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης με μελλοντική πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας...κοινώς ζήσε Μάη μου...:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βασικά δεν το είπα για να σοβαρέψει η κουβέντα αλλά για υποδείξω πόσο χιούμορ έχουν αυτοί που κυβερνάνε.....

Προτείνω να δίνουν και 20% έκπτωση σε κρατήσεις συνταξιούχων του ΟΓΑ στο Costa Navarino.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Βασικά δεν το είπα για να σοβαρέψει η κουβέντα αλλά για υποδείξω πόσο χιούμορ έχουν αυτοί που κυβερνάνε.....

Προτείνω να δίνουν και 20% έκπτωση σε κρατήσεις συνταξιούχων του ΟΓΑ στο Costa Navarino.
χαχαχαχααααααααααα:haha::haha::haha:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας

Απλή απορία
υπαρχει και η κατηγορια ανεργων , οπως η δικη μου, που απλα λαμβανεις την αποζημιωση, το μηνιαιο επιδομα και εχεις αααφθονο χρονο στη διαθεση σου.Εγω προσωπικα απο τον περασμενο αυγουστο εχω κανει αρκετα ταξιδακια (εσωτερικου βεβαια τα περισσοτερα...και μονο 2 εξωτερικου) απλα με χαμηλο budget, ενω στα 3 προηγουμενα χρονια που δουλευα δεν εκανα ουτε τα μισα.
ειμαστε οι λεγομενοι καλοπερασακηδες ανεργοι:lol:

καλα βεβαια κανενα ταξιδι δεν θα αναπληρωσει ποτε την δουλεια που εκανα:(αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια;)

και για να μην ειμαι off topic τελειως...την εκανα και εγω την αιτηση για τη καρτουλα:bleh:κυριως για καμια εκπτωσουλα σε βιβλια;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom