mariawashere
Member
Αυτο με τα ακτοπλοικα το συνειδητοποιησα οντως οταν εκανα μια γυρα στις Μικρες Κυκλαδες πριν κατι χρονια. Ασε που μεσω εξωτερικου ακομα πιο δυσκολο να κλεισεις εισητηρια.Η πρόσβαση σε συγκεκριμένα «δύσκολα» νησιά της χώρας μας, είναι πολλές φορές γρίφος και απαιτεί οργάνωση και καμιά φορά οικονομική υπέρβαση, χωρίς να είσαι και 100% σίγουρος, γιατί τα ακτοπλοϊκά αργούν πολύ να ανακοινωθούν ή αλλάζουν.
Δεν εχω θεμα να πληρωσω κατι παραπανω αν αξιζει. Αλλα νομιζω πως και λογω της πανδημιας οι τιμες εχουν απογειωθει. Περυσι στη Σικελια οι τιμες ηταν τρελες σε συγκριση με αλλες χρονιες (και ειναι ηδη τσουχτερη η Σικελια). Αλλα συμφωνω, σιγουρα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο για να βρεις νορμαλ τιμες.Υπάρχει χρόνος και με το κατάλληλο ψάξιμο (κυρίως τηλεφωνικό) μπορείς να βρεις σε νορμαλ θέλω να πιστεύω τιμές.
Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Με βοηθησες πολυ να οργανωσω τις σκεψεις μου. Η αληθεια εναι πως σκεφτομαι ισως τελικα να παω Καρπαθο και να νοικιασω αυτοκινητο. Για μια βδομαδα με δεκα μερες ισως ενα μικρο νησι μονο να ειναι λιγο βαρετα μονη μου. Αν δεν ειχα το θεμα με τα ποδια μου θα πηγαινα στανταρ σε 2 με 3 νησια αλλα δεν με παιρνει προς το παρον.Το πιο εύκολο, αεροπλάνο ως το αεροδρόμιο της Σάμου και ακολούθως καραβάκι από το λιμάνι του Πυθαγορείου είτε για Λειψούς, είτε για Πάτμο.