• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δυσλειτουργία...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κάτι έχεις κάνει εσύ, θα πάτησες το κουμπί "κλεισιμο στατιστικών" το πιο πιθανό. Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου σου (από την καφέ μπάρα κάτω > Πίνακας Ελέγχου Μελών > Πίνακας Ελέγχου) και θα δεις στην αριστερή στήλη με τις επιλογές, στο "Διάφορα" θα πρέπει να σου έχει μια επιλογή ενεργοποίηση στατιστικών. :)
Ελα !! Το βρηκα η αχρηστη!!
Ειχα πατησει στα δεξια κατω απο το tab των στατιστικων τον ρομβο και μαλλον το απενεργοποιησε.
Μερσι αγαπητε για τον χρονο σας....:D

Orestis Angourida

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Δαλματικες Ακτες
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Def help .. ειμαι ο orestcrete .. ειναι λιγο μπερδεμα η ιστορια αλλα θα προσπαθησω να σου εξηγησω .. οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ ειχα μπει με αυτον τον λογαριασμο,αλλα επειδη ηθελα να αλλαξω το ονομα μου,εκανα νεο Log in απο αλλο email με το ονομα orestcrete . απο χθες ομως αρχισε η γκαντεμια .. εσπασε η οθονη του λαπτοπ μου(η δεξια μερια) και τωρα εχω μπει απο το λαπτοπ της αδερφης μου .. ομως δεν μπορω να θυμηθω τι κωδικο εχω βαλει στο travelstories γιατι ειχα βαλει να συνδεεται αυτοματα .. το προβλημα ομως ειναι αλλο .. οτι το email που ειχα κανει Log in σαν orestcrete δεν το χρησιμοποιω πια(το εχω διαγραψει δηλαδη τελειως) οποτε δεν εχω τροπο να στειλω email να κανω επαναφορα κωδικου .. τι να κανω;;;;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στείλε μου πμ με το email που έχεις στον άλλο λογαριασμό και θα το λύσουμε.

Orestis Angourida

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Δαλματικες Ακτες
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
οκ σου το εστειλα .. αισθανομαι μισος χωρις travelstories αυτη την στιγμη ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom