vikara
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Είμαι και εγώ μιλανοφιλη σαν τον Μάκη!!!Έχω ζήσει στο Μιλάνο έναν χρόνο και θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα όσα αναφέρεις @Grerena στην ιστορία σου...Μόδα,στυλ,σημαντικά events,τέχνη,απεριτιβο,Navigli,Brera,Galleria,Parko Sempione,Duomo και άλλα τόσα που κάνουν την πόλη μοναδική!Ναι,δεν είναι η κλασσική ιταλική πολη-μουσειο όπως η Ρώμη η η Φλωρεντία...Είναι όμως η καρδιά του ντιζάιν και της σύγχρονης αισθητικής της Ιταλίας,που διαθέτει έναν συνδυασμό ιταλικής φινέτσας και ευρωπαϊκού εξυγχρονισμου. Το στυλ των μιλανεζων,όπως πολύ σωστά επεσήμανες μοναδικο:Τους έβλεπα στα μπαρ που πηγαίναν μετά τη δουλειά για το παραδοσιακό μιλανεζικο απεριτιβο και ήταν λες και είχαν βγει για σαββατόβραδο,τόσο "στην πένα". Όσον αφορά το νεκροταφείο Garibaldi του Μιλάνου, είχες δίκιο που επεμενες να πάτε...Είναι σαν υπαίθρια γκαλερί (μακάβρια μεν υπέροχη δε)Ελπίζω στην επόμενη επίσκεψη σας εκεί να τα καταφέρεις να πας(και σύντομα,ε??)
Να είσαι καλά,με ταξιδέψεις στα χρόνια 2008-2009,τα ανέμελα χρόνια μου του μεταπτυχιακού,που εζησα στο Μιλάνο. Το Μιλάνο που το αγάπησα και το εκτίμησα πραγματικά! Και για σένα και για μένα αλλά και για όσους το επιθυμούν θα ευχηθώ "a presto,Milano caro!!!'
Να είσαι καλά,με ταξιδέψεις στα χρόνια 2008-2009,τα ανέμελα χρόνια μου του μεταπτυχιακού,που εζησα στο Μιλάνο. Το Μιλάνο που το αγάπησα και το εκτίμησα πραγματικά! Και για σένα και για μένα αλλά και για όσους το επιθυμούν θα ευχηθώ "a presto,Milano caro!!!'