fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Roma : Primo Giorno
- Κεφάλαιο 3ο][I]Η λέξη ζωντοχήρα είναι εκνευριστική από μόνη της. Όταν την άκουγα από μικρή , με παρέπεμπε σε θείτσα με ρολά στο κεφάλι , κατίνα , κουτσομπόλα. Για τον λαό βέβαια,οι ζωντοχήρες υπήρξαν γυναίκες εξώλης και προώλης , χαλαρών ηθών και θεωρείται δεδομένος ο έκλυτος βίος τους .[/I
- Roma : Secondo Giorno
- Κεφάλαιο 5ο
- Roma : Terzo Giorno
- Κεφάλαιο 7ο
Υπόψιν : Η εν λόγω ιστορία ουδεμία σχέση με την ιστορία για το Βερολίνο έχει. Αντιθέτως, δεν ήταν ένα ταξίδι στη γνώση αλλά καθαρά και μόνο στη διασκέδαση , τη dolcevitaκαι το viverepericolosamente !!! Και για να προλάβω τις κακές γλώσσες, θα ακολυθήσει ταξίδι στη Ρώμη σύντομα, να δούμε όσα χάσαμε και όσα δε τιμήσαμε.
Μια φορά κι έναν καιρό γνώρισα τη Μαρία – κατά φόρουμ Μαριουλίτα - . Τη γνώρισα στο μπαλέτο που πηγαίναμε τα παιδιά μας. Δεν αργήσαμε καθόλου να διαπιστώσουμε ότι ταιριάζουμε και να γίνουμε αχώριστες φίλες, τόσο εμείς όσο και οι κόρες μας.
Όταν μίλησα στη Μαρία για το αγαπημένο μου χόμπυ ( βλ. ταξιδεύειν ) ενθουσιάστηκε. Είχε ήδη το πρότυπο από τους γονείς της που παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους ταξίδευαν συχνά οργώνοντας την Ευρώπη. Κι έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε ένα ταξιδάκι για Κωνσταντινούπολη, όπου θα ‘ταν και για τις δυο μας η δεύτερη φορά.
Καθ’ οδόν λοιπόν, η Μαρία μου εκμυστηρεύτηκε το κρυφό της όνειρο : να πορευτεί στα βήματα της συγγραφέως του Eat Pray & Love και να ψάξει να βρει τον εαυτό της αρχικά στη Ρώμη, μετά στην Ινδία και τέλος στο Μπαλί.
Κι εγώ σαν καλή φιλενάδα που δε χαλάω χατίρια έσπευσα να κλείσω επί τόπου εισιτήρια για μετά το Πάσχα. Προορισμός : Ρώμη, γιατί από κάπου έπρεπε κι εμείς να αρχίσουμε !
Και κάπου λίγο έξω από την Καβάλα, πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου :
Νινού, κλείσε δυο εισιτήρια γιατί χανόμαστε.
Μια φορά κι έναν καιρό γνώρισα τη Μαρία – κατά φόρουμ Μαριουλίτα - . Τη γνώρισα στο μπαλέτο που πηγαίναμε τα παιδιά μας. Δεν αργήσαμε καθόλου να διαπιστώσουμε ότι ταιριάζουμε και να γίνουμε αχώριστες φίλες, τόσο εμείς όσο και οι κόρες μας.
Όταν μίλησα στη Μαρία για το αγαπημένο μου χόμπυ ( βλ. ταξιδεύειν ) ενθουσιάστηκε. Είχε ήδη το πρότυπο από τους γονείς της που παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους ταξίδευαν συχνά οργώνοντας την Ευρώπη. Κι έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε ένα ταξιδάκι για Κωνσταντινούπολη, όπου θα ‘ταν και για τις δυο μας η δεύτερη φορά.
Καθ’ οδόν λοιπόν, η Μαρία μου εκμυστηρεύτηκε το κρυφό της όνειρο : να πορευτεί στα βήματα της συγγραφέως του Eat Pray & Love και να ψάξει να βρει τον εαυτό της αρχικά στη Ρώμη, μετά στην Ινδία και τέλος στο Μπαλί.
Κι εγώ σαν καλή φιλενάδα που δε χαλάω χατίρια έσπευσα να κλείσω επί τόπου εισιτήρια για μετά το Πάσχα. Προορισμός : Ρώμη, γιατί από κάπου έπρεπε κι εμείς να αρχίσουμε !
Και κάπου λίγο έξω από την Καβάλα, πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου :
Νινού, κλείσε δυο εισιτήρια γιατί χανόμαστε.
Attachments
-
19,5 KB Προβολές: 455
Last edited by a moderator: