EasyJet Δρομολόγια Easyjet

nteiznt

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους/ες! :xmas_cheesygrin:

Έχω μια ερώτηση σχετικά με την κράτηση που έχω κάνει με την easy, μήπως και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατί με τον κακόμοιρο τον Ινδό που μίλησα από το support τους δεν έβγαλα άκρη. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: έχω κάνει κράτηση για 2 πτήσεις (one way) η πρώτη από Αθήνα -> Βερολίνο και 2 μέρες μετά από Βερολίνο -> Άμστερνταμ. Η κράτηση έχει ένα booking number φυσικά. Αυτό που δεν κατάφερα να μάθω στα σίγουρα είναι αν η βαλίτσα (όχι οι χειραποσκευές προφανώς) θα "κατέβει" κανονικά στο Βερολίνο ή για κάποιο χμμμ διεστραμμένο λόγο θα περάσει στην επόμενη πτήση για Άμστερνταμ. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πετάξω με την εύκολη δεν ξέρω τι να περιμένω.. ;)
Επίσης, η κράτηση έγινε μέσω του uk site της easy γιατί το δικό μας δεν εμφάνιζε τις πτήσεις με αφετηρία εξωτερικό.. (ίσως να φταίει και ο browser μου σε αυτό.. :xmas_redface: ) Λέτε να υπάρχει κανένα πρόβλημα στο check in?

αυτά τα λίγα για αρχή :xmas_biggrin:
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.437
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
από πότε η Easyjet έχει through check in και ένα κωδικό κράτησης :Ο
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.938
Likes
3.931
Κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις... το μυαλό σου λέει δηλαδή ότι θα φτάσεις στο Βερολίνο θα καθίσεις δύο μέρες εκεί χωρίς βαλίτσα γιατί αυτή θα πάει μόνη της στο Άμστερνταμ?

Η ερώτηση σου δεν έχει σχέση με την Easy ή με όποια άλλη αεροπορική εταιρία, έχει σχέση με την λογική και μόνο...
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Αν δεν κανω λαθος ακομα και την ιδια μερα να ειναι οι πτησεις, επειδη ειναι ξεχωριστες κι οχι με ανταποκριση, την βαλιτσα σου την παραλαμβανεις και την ξαναπαραδιδεις, ετσι τουλαχιστον μου ειπε γνωστος μου που εκανε την ιδια πατεντα
 

irgkl

Member
Μηνύματα
8
Likes
2
συνήθως σε ρωτάνε στο desk οταν κανεις το check in ειδικά οταν οι πτήσεις έχουν μεγάλη διάφορα ώρας .. τουλαχιστον με άλλες εταιρίες που εχω ταξιδέψει με ενδιάμεση στάση . μπορείς πάντοτε να κανεις μια ερώτηση στο αεροδρόμιο στο τμήμα της easy jet αν δεν μπορείς να συννενοηθεις με το τηλεφωνικό κέντρο
 

nteiznt

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Φίλε Traveller καθιστός είμαι και δεν νομίζω ότι περίμενες εμένα για να τρελαθείς! :clap: Το μυαλό το δικό μου μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά το ζητούμενο είναι τι λέει το μυαλό της easyjet και το λέω αυτό αφενός επειδή η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή και αφετέρου επειδή η προσπάθειά μου να προσθέσω βαλίτσα μόνο για τη δεύτερη πτήση (BER - AMS) καταλήγει σε επαναλαμβανόμενη αποτυχία :bash: Το σύστημα τους βλέπει ένα booking και περνάει αυτόματα χρέωση και για τις 2 πτήσεις πακέτο. Δεν λέω ότι σημαίνει κάτι αυτό, απλά μου έβαλε ψήλους στ'αυτιά!
Ρεαλιστικά και εγώ πιστεύω πως παραλαμβάνεις τη βαλίτσα και την παραδίνεις στην επόμενη πτήση, μιας και ουσιαστικά δεν συνδέονται, αλλά ήθελα να δω αν έχει προηγούμενη εμπειρία κάποιος από το forum.
Δοκίμασα και τα τηλ που δίνει το Ελευθ. Βενιζέλος για την ιζι αλλά πάλι σε Ινδό έπεσα, οπότε θα περιμένω να δω αν βγει άκρη με mail, απλά και μόνο για να είμαι σίγουρος (και για να μην πληρώσω βαλίτσα στην πρώτη πτήση):xmas_cheesygrin:

Καλές θέσεις στα αεροπλάνα της ποιες πιστεύετε ότι είναι? πρώτες σειρές και παράθυρο?
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.003
Likes
2.122
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Γαλαρια. Εκει γινεται ο χαβαλες. Δε θυμασαι απο το σχολειο;
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
797
Likes
282
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
καλά θα κάνεις να ρωτήσεις, γιατί εγώ με την Ολυμπιακή βέβαια, γυρνούσα από Βρυξέλλες και την επόμενη μέρα έφευγα για Νάξο και η βαλίτσα μου πήγε κατευθείαν για Νάξο και μετά χρειαζόταν ολόκληρη διαδικασία για να μου την δώσουν. Οπότε τίποτα δεν είναι αυτονόητο, αν και νομίζω ότι μπορείς να το ξεκαθαρίσεις και στο chck-in αυτό!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.938
Likes
3.931
H Easy δεν υποστηρίζει connections, αυτό σημαίνει ότι θέλοντας και μη θα παραλάβεις τις αποσκευές σου στο πρώτο αεροδρόμιο που θα φτάσεις... αυτό που σου λέω είναι χίλια στα εκατό σίγουρο...

Αυτό που λέει η φίλη μας ποιο πάνω, είναι άλλο θέμα... καταρχήν όλες οι μη loco εταιρίες εκτός ορισμένων προορισμών, υποστηρίζουν connection... από εκεί και μετά, φυσικά και οι βαλίτσες τις φίλης μας θα έφταναν στη Νάξο μια που ο τελικός προορισμός της ήταν η Νάξος... προφανώς το συντομότερο connection για Νάξο από Βρυξέλλες θα ήταν την επόμενη μέρα... δεν καταλαβαίνω συνεπώς που ήταν το πρόβλημά της... αν ήθελε να πάρει την βαλίτσα της στην Αθήνα έπρεπε να το είχε δηλώσει στις Βρυξέλλες...
 

nteiznt

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Φαίνεται πως έχεις δίκιο και χαίρομαι ιδιαίτερα, μιας και δεν είχα καμία όρεξη να ξεμείνω στο Βερολίνο χωρίς βαλίτσα..
Connecting flights

Περιμένω και απάντηση τους για το αν είναι δυνατό να προσθέσω αποσκευή μόνο για τη 2η πτήση.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.094
Likes
6.556
Νέο δρομολόγιο από την εταιρεία για Αμβούργο. Κάθε τετάρτη και κυριακή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.544
Μηνύματα
899.793
Μέλη
39.259
Νεότερο μέλος
diona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom