• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

EasyJet Δρομολόγια Easyjet

vasitsif

Member
Επόμενο Ταξίδι
Α καλό...
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Καλημέρα σας,

προγραμματίζω να πετάξω για Παρίσι στις 4.11 και σαν καλή και άπορη φοιτήτρια μπήκα στο site της easy jet για να δω πότε πετάει Θεσ/κη-Παρίσι. Γράφω τις ημερομηνίες και το μήνυμα ήταν ότι κρατήσεις γίνονται μόνο μέχρι τις 30.10. Είδα και άλλες πτήσεις ωστόσο, πχ Basel-Freiburg και πετούσαν κανονικά και τον Νοέμβριο!! Τρέχει κάτι και έχω χάσει επεισόδια; Γνωρίζει κανείς αν θα σταματούσαν τις πτήσεις ;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα δεν ειπε ποτε κανενας πως η πτηση θα συνεχιστει και μετα τον Οκτωβριο...

vasitsif

Member
Επόμενο Ταξίδι
Α καλό...
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Α ήταν μέχρι τον Οκτώβριο μόνο; Δεν το γνώριζα αυτό, δεν έχω ξαναπετάξει με easy jet και πού να το φανταστώ... Κρίμα όμως μωρέ ήταν τέλεια ευκαιρία... Τα αμέσως πιο φτηνά εισιτήρια βγαίνουν 160 ευρώ!!!
Τι να πεις, μπορεί ο Μπουτάρης να κάνει κάτι ;:clap:

athina73

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Δες πόσο τηα σου κοστίσει να πας μεσω Μιλάνου πάλι με easy jet θα είναι σίγουρα φθηνότερα!

vasitsif

Member
Επόμενο Ταξίδι
Α καλό...
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Δυστυχώς οι μέρες δεν βολεύουν και θα αναγκαστώ να μείνω ένα βράδυ στο Μιλάνο, άρα πάλι θα μου βγει παραπάνω... Αλλά δεν βαριέσαι... ! Ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως ;)

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
μπορεί ο Μπουτάρης να κάνει κάτι ;:clap:
όχι ότι είναι αδύνατον... αφου άνοιξε παράνομο παραθυρο στο σπίτι του για να βλέπει την θάλασσα...όλα είναι πιθανα :D

κοιταξες από Αθήνα;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κι εγώ θα άνοιγα παράνομο παράθυρο σπίτι μου αν ήταν να κοιτάω τη θάλασσα :)

Αν έχεις αυτοκίνητο και διάθεση, κοίτα και από Σόφια, έχει φτηνές πτήσεις και είναι περίπου 3 ώρες μακριά. Το κάνουν κάποιοι φίλοι, αν χρειαστείς πληροφορίες για τιμές πάρκινγκ στο αεροδρόμιο κλπ πες μου

vasitsif

Member
Επόμενο Ταξίδι
Α καλό...
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Ναι , το κοίταξα και αυτό, περίπου 200 ευρώ το πιο φτηνό..Δεν συμφέρει! Είναι εκνευριστικό πάντως το ότι η διαφορά ανάμεσα σε Θεσ/κη-Αθήνα και Αθήνα-Γαλλία είναι +20 ευρώ.

Όσον για τον cult δήμαρχο, αυτά με τα παράθυρα είναι κακοήθειες του Άνθιμου :D

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Κι εγώ θα άνοιγα παράνομο παράθυρο σπίτι μου αν ήταν να κοιτάω τη θάλασσα :)
εγώ και το μπαλκόνι θα εφτιαχνα :haha:, αλλά δεν είμαι δήμαρχος

πότε ακριβώς θες να πάς, για πόσες μέρες;

Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα να πας Αθήνα με τρένο, αλλά αν δεν έχεις μπορεί να σου βγεί καλό...για πες

osfialgia

Member
Α ήταν μέχρι τον Οκτώβριο μόνο; Δεν το γνώριζα αυτό, δεν έχω ξαναπετάξει με easy jet και πού να το φανταστώ... Κρίμα όμως μωρέ ήταν τέλεια ευκαιρία... Τα αμέσως πιο φτηνά εισιτήρια βγαίνουν 160 ευρώ!!!
Τι να πεις, μπορεί ο Μπουτάρης να κάνει κάτι ;:clap:
160 ευρω δεν ειναι και τοσο ακριβα...με ποια εταιρια??

vasitsif

Member
Επόμενο Ταξίδι
Α καλό...
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδονησία
Με την Swiss! Ναι, καλούτσικα είναι 4.11-8.11 ή το 4.11-9.11 ( οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες).

Καλά με τα τρένα κανένα πρόβλημα δεν έχω, προς Θεού, τα προτιμώ και από τα αεροπλάνα, αλλά έλεγα να αποφύγω την ταλαιπωρία της Αθήνας (μικρή επαρχιώτισσα βλέπεις ;) )

osfialgia

Member
Μια χαρα ειναι με την swiss.Γιατι για να πας αθηνα και να γυρισεις ,ποσο θα σου βγει συνολικα? Και με easyjet να πηγαινες ποσο θα ηταν? Αμα βαλεις και τις βαλιτσες κλπ δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα. Το μονο προβλημα ειναι μηπως καθυστερει η ανταποκριση στην ελβετια?? Κατα τα αλλα δεν νομιζω να βρεις τπτ φτηνοτερο, οποτε αν εισαι σιγουρη οτι θα πας καλυτερα να τα κλεισεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom