• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Δραστηριοτητες για παιδια στην Πραγα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παρακαλω!!!! Εχω ενα εντυπακι που μου ειχαν δωσει στη Πραγα με διαφορα σιτε για παιδια..Θελεις να σου τα στειλω με πμ για να τα τσεκαρεις?

Αχ ναι ...σε ευχαριστω πολυ και ολους σας παιδια πολυ ωραιες πληροφοριες ...ηδη δεν βλεπω να μενει και καθολου χρονος για δικες μας δραστηριοτητες χιχιχιιχιχιχ

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θέατρο με μαριονέτες, παίζεται η παράσταση Ντον Τζοβάνι.
Παίζεται στο κέντρο της Πράγας και με μια μικρή επεξήγηση από εσένα (καθώς) η παράσταση είναι στα Αγγλικά θα περάσει πολύ καλά το κοριτσάκι σου.
.:National Marionette Theatre:.
Τώρα αν θες κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό που θα αρέσει και σε εσένα περισσότερο, οπωσδήποτε μαύρο θέατρο.
Τα καλύτερα με όχι τυχαία σειρά είναι τα παρακάτω:
1. www.laterna.cz
2. www.wow-show.com/en/
3. www.imagetheatre.cz/english/en-index.asp

Διαλέγεις και παίρνεις.

Επίσης υπάρχει ένα πολύ μικρό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον μουσείο κέρινων ομοιωμάτων http://www.waxmuseumprague.cz/eng/index.html

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βρηκα και μια ωραια σελιδα στο ιντερνετ
www.kidsinprague.com
Οσοι γονεις πατε με τα παιδια σας Πραγα δινει ωραιες ιδεες για παιδοτοπους,λουνα παρκ,εκδρομες,δραστηριοτητες κλπ

dmdoc

Member
Διαβαζοντας ολες τις προτασεις οφειλω να συμφωνησω με τον amsterdam.ο λοφος πετριν συνδυαζει την ανοδο με το μινι-τελεφερικ,την βολτα στους κηπους,το λαβυρινθο με τους καθρεπτες κ την απομιμηση του πυργου του αιφελ.μια ολοκληρη μερα θα σας χρειαστει για εκει κ τα παιδια θα κατενθουσιαστουν.οι γονεις μπορειτε να απολαυσετε την καταπληκτικη θεα πινοντας βραστο κρασι.επισης κ οι βοτανικοι κηποι ειναι must.Προσωπικα δεν θα εκλεινα τα παιδια μου σε μια αιθουσα να δουν κουκλοθεατρο στα τσεχικα(σιγουρα θα αντιληφθουν λιγοτερα απο οσα πρεπει).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα