• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
το θεμα αυτο ειναι πολυ μεγαλο...παρα πολυ μεγαλο...
εχω περασει απο τον χωρο και εχουν δει τα ματια μου πραγματα που οσες φορες τα ανεφερα ακουγα κατι: μα ειναι δυνατον; δεν σε πιστευουμε...

Υ.Γ. λυπαμαι πολυ το προσωπικο των προμηθευτριων εταιρειων που βρεθηκε χωρις δουλεια, αλλα γενικοτερα δεν λυπαμαι τους ιδιοκτητες των εταιρειων αυτων....
εχουν θησαυρισει τοσα χρονια, εις βαρος των πολιτων, και των ασφαλιστικων ταμειων, που ουτε στο 1% δεν τους λυπαμαι....μονο τους υπαλληλους τους....να μην πουμε για την πλειοψηφια των γιατρων....

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
το θεμα αυτο ειναι πολυ μεγαλο...παρα πολυ μεγαλο...
εχω περασει απο τον χωρο και εχουν δει τα ματια μου πραγματα που οσες φορες τα ανεφερα ακουγα κατι: μα ειναι δυνατον; δεν σε πιστευουμε...

Υ.Γ. λυπαμαι πολυ το προσωπικο των προμηθευτριων εταιρειων που βρεθηκε χωρις δουλεια, αλλα γενικοτερα δεν λυπαμαι τους ιδιοκτητες των εταιρειων αυτων....
εχουν θησαυρισει τοσα χρονια, εις βαρος των πολιτων, και των ασφαλιστικων ταμειων, που ουτε στο 1% δεν τους λυπαμαι....μονο τους υπαλληλους τους....να μην πουμε για την πλειοψηφια των γιατρων....

Εφόσον έχεις περάσει από το χώρο, θα έπρεπε να ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχουν θυσαυρίσει όλες οι εταιρείες και κυρίως τα τελευταία 10 χρόνια.
Και αν βλέπεις τις τιμές που θεωρητικά είναι ακριβές για τα υλικά και τα φάρμακα, μην ξεχνάς και ποιά ακριβώς είναι τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Και το κυριότερο, πότε αυτά τα τιμολόγια θα φτάσουν και με τί τάξης επιβεβλημένη έκπτωση, θα εξοφληθούν.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
μια ακόμη επιβεβαίωση του τιτλου του τοπικ:

Πηγή:
εφημερίδα Μακεδονία
Ακυρώνονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες :: Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης :: Η καθημερινή σας ενημέρωση

και από την ίδια εφημερίδα σε αλλο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται το μέγεθος της άθλιας κατάσταστης:

Πηγή:

Κάνουν πάρτι με τα φάρμακα :: Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης :: Η καθημερινή σας ενημέρωση

ο θεός να βάλει το χέρι του!:(

Τα υλικά που αποσύρονται (αν πραγματικά αποσύρονται) είναι ιδιοκτησία των εταιρείων και βρίσκονται στα Νοσοκομεία υπό μορφή παρακαταθηκών, οι οποίες παρακαταθήκες από 1 Ιουνίου δεν αναπληρώνονται.

Η επίσημη θέση των προμηθευτών υγείας σχετικά με την "αδυναμία πωλήσεων" προς τα δημόσια νοσοκομεία φαίνεται και στις σχετικές ανακοινώσεις τους και επιστολές τους προς όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

ΣΕΠ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΥΓΕΙΑΣ

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Εφόσον έχεις περάσει από το χώρο, θα έπρεπε να ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχουν θυσαυρίσει όλες οι εταιρείες και κυρίως τα τελευταία 10 χρόνια.
Και αν βλέπεις τις τιμές που θεωρητικά είναι ακριβές για τα υλικά και τα φάρμακα, μην ξεχνάς και ποιά ακριβώς είναι τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Και το κυριότερο, πότε αυτά τα τιμολόγια θα φτάσουν και με τί τάξης επιβεβλημένη έκπτωση, θα εξοφληθούν.

οχι δεν εχουν θησαυρισει ολες οι εταιρειες...εννοειται αυτο.

αλλα δεν ηταν και λιγες αυτες που το πετυχαν.
Και στις περιπτωσεις που επεσα εγω, μιλαμε για παρα παρα παρα πολλα λεφτα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom