• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δολοφονία Γερμανού τουρίστα στην Πόλη

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι ζευγάρι Γερμανών τουριστών σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους τουριστικούς δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Στην γνωστή κυρίως για τα Ευρωπαϊκά της καταστήματα "Λεωφόρο της Δημοκρατίας "και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών ένας Τούρκος αγνώστων λοιπών μέχρις στιγμής στοιχείων τραυμάτισε στο στήθος Γερμανό τουρίστα ο οποίος συνοδευόμενος από την σύζυγο του αρνήθηκαν να... σταματήσουν για να μιλήσουν όπως φορτικά τους ζητούσε ο δράστης. Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο Τούρκος καταδιώχθηκε και συνελήφθη από τους περαστικούς ,ενώ ο τραυματισμένος στο στήθος Γερμανός διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, οι γιατροί εκεί παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους δεν κατόρθωσαν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Πηγές:
troktiko: �ολο�ονία �Ρ�μανο� �ο��ί��α ��ην ��ν��αν�ινο��ολη
Ελευθεροτυπία:
�ολο�ονία �Ρ�μανο� �ο��ί��α | �ιΡθν� | �ιδ��Ρι�

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τι να πεις...

...αν κι εγώ ενημερώθηκα για το συμβάν από την τηλεόραση όπου ανέφεραν ότι ο δολοφόνος τους ζήτησε χρήματα και δεν του δώσανε.

....τα βλέπεις Ευαγγελία; Καλού κακού κράτα κανένα ψηλό πάνω σου όταν θα πας... (κι εγώ το ίδιο)..

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
....τα βλέπεις Ευαγγελία; Καλού κακού κράτα κανένα ψηλό πάνω σου όταν θα πας... (κι εγώ το ίδιο)..
Αγαπητε μου CakeNet... Φυσικα και θα κραταει ψηλο η Ευαγγελια στην Πολη.. στο στοιχειο της αλλωστε

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μπαρντον????:shock::shock:
ποιος ψηλος θα με κραταει καλε και δεν το ξερω ???
Μπα μην φοβασαι για μενα Cakenet. Aν ειναι να τα τιναξω στα πατρια εδαφη, χαλαλι!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
A, ρε τσαντιές που έχει να ρίξει η Ευαγγελία, ας τολμήσει να ορμήσει ο Τούρκος! :haha:

Για να μη σου πω ότι θα δέρνεις προληπτικά όποιον συναντάς στο πέρασμά σου! :haha: (έτσι, για να τους βρω κι εγώ έτοιμους κι απόμακρους όταν θα πάω)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στ'αλογα, στ'αλογα Ομερ Βρυωνη:haha::haha:
Μπα εγω μαλλον στα γλυκα θα την πεσω...
ασε τους αλλους να κουρευονται:bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα