• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Διπλάσια μίλια για την οικονομική θέση σε πτήσεις για Ασία

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
χωρίς παρεξήγηση ελπίζω...το ποστ αυτο δεν ανηκει εδώ:
Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων
αφορά το πρόγραμμα μιας εταιρείας, σε περιορισμένο χρονικό διαστημα, σε συγκεκριμενους προορισμούς. ισως να ζητάνε να έχεις και μπάρμπα στην Κορώνη, δεν ξέρω..

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ok αν δεν ανήκει εδώ θα ζητήσω να το διαγράψουν.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
χωρίς παρεξήγηση ελπίζω...το ποστ αυτο δεν ανηκει εδώ:
αφορά το πρόγραμμα μιας εταιρείας, σε περιορισμένο χρονικό διαστημα, σε συγκεκριμενους προορισμούς. ισως να ζητάνε να έχεις και μπάρμπα στην Κορώνη, δεν ξέρω..
Μα χαρά είναι. Αν τα μίλια στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα τακτικών επιβατών στην Ευρώπη είναι μορφή currency (κάποια δικαστήρια στη Γερμανία μάλιστα το έχουν δεχτεί αυτό), τότε είναι απολύτως προσφορά που ανήκει εδώ. Όλες οι προσφορές που αναφέρονται εδώ, άλλωστε, εξ ορισμού του όρου "προσφορά", αφορούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μα χαρά είναι. Αν τα μίλια στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα τακτικών επιβατών στην Ευρώπη είναι μορφή currency (κάποια δικαστήρια στη Γερμανία μάλιστα το έχουν δεχτεί αυτό), τότε είναι απολύτως προσφορά που ανήκει εδώ. Όλες οι προσφορές που αναφέρονται εδώ, άλλωστε, εξ ορισμού του όρου "προσφορά", αφορούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε συγκεκριμένους προορισμούς.
δηλ η προσφορά μιλίων θεωρείται "προσφορά αεροπορικών εισητηρίων"? και αναγραφεται στην πρώτη σελίδα του φόρουμ μια και ενδιαφέρει πολλούς? έλεος. διαχειριστής δεν είμαι, παίξε με τις λέξεις και τους ορισμούς με έναν από αυτούς, απλά θελω να βλέπω εδω αυτό που ψάχνω:

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.752
Μέλη
39.491
Νεότερο μέλος