• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διημερο στη Θεσσαλονικη

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το Μακεδονία δεν είναι τόσο down town όσο το Ηλέκτρα και το City (αποστάσεις αστείες για τους Αθηναίους, για τους Θεσσαλονικιούς όμως που τα θέλουν όλα έξω από την πόρτα του σπιτιού τους είναι ένα θέμα. Να υπολογίζεις πέντε στάσεις με το λεωφορείο μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους. Το δειλινό με τη δροσιά ειναι μια όμορφη παραλιακή βόλτα με τα πόδια.
Το Μακεδονία Παλάς έχει επίσης τα εξής θετικά: Πάρκινγκ για το αυτοκίνητο και υπέροχο κήπο με πισίνα για να μουλιάζουν τα πιτσιρίκα και αν θυμάμαι καλά και παιδική χαρά.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Με αυτά τα χρήματα μένεις και στο Μακεδονία Παλλάς....
οχι δεν μενεις , το Μακεδονια Παλλας ειναι πιο ακριβο

Ερση ναι μεν το City βλέπει στην Κομνηνων( άραγε ολα τα δωματια, πολυ φοβαμαι οτι εχει και πισω και εκει θα ειναι το δραμα, πρεπει να ξεκαθαριστει αυτό)
την οποία βρισκω πολυ συμπαθητικη, ειναι δρομος αγορας
αλλα βλεπει και πλαγια τη θαλασσα, εστω ενα μικρο κομματι, και μαλιστα απο αρκετα κοντα

ενω στο Ηλεκτρα αν δεν πληρωσει για τη θεα, δεν βλεπει τιποτα απολυτως

σαν αποσταση τα δυο ξενοδοχεια απεχουν 2΄ με τα ποδια

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι, συμφωνώ απολύτως, έτσι είναι. Ίσως για θέα να έβλεπε και τις τιμές του Mediteranean, είναι δίπλα στα Λαδάδικα και στον βραδινό κακό χαμό.
Τώρα μάλλον το μπερδέψαμε τον άνθρωπο...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
οχι δεν μενεις , το Μακεδονια Παλλας ειναι πιο ακριβο
Θα με τρελλάνετε? Το έλεγξα στο classicalhotels.com πριν το πώ. Έβαλα ένα τυχαίο Σάββατο βράδυ και η τιμή για δίκλινο ήταν 160 ευρώ.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αυτο λεμε βρε taver
οτι χωρις θεα

Hλεκτρα 130 δικλινο. 160 τρικλινο / ME πρωινο

Mακεδονια 160 δικλινο. 190 τρικλινο/ ΧΩΡΙΣ πρωινο! :shock::shock:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
μια χαρα ειναι και το αιγαιον και το ολυμπιον
και αλλα 2-3 που ναι πανω στην εγνατια...καρακεντρο και ολα στα ποδια σου και σιγουρα εχουν πιο καλες τιμες..αντε το παιδι να κανει και λιγη οικονομια...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν θέλει να κάνει οικονομία και να προτιμήσει τριάστερο θα πρότεινα το Luxembourg Κομηνών και Καλαποθάκη Hotel LUXUMBERG
σε πολύ ήσυχο δρόμο σε πανέμορφο κτίριο και το le Palace στην Τσιμισκή LE PALACE HOTEL THESSALONIKI HOTEL
και τα δύο κεντρικότατα.
Την Εγνατία λόγω εργασιών μετρό θα την απέφευγα.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Συμφωνω απολυτα με τις προτασεις σου Ερση, κ τα δυο ειναι πολυ καλα
εδω που τα λεμε Famek δεν εχεις κ αδικο..
Γιατι να ξηλωνεται αδικα στο Ηλεκτρα
το City και το Luxembroug ειναι μια χαρα, κεντρικότατα και ατμοσφαιρικα
Δεν υπαρχει λογος να παει Εγνατια, τα ξενοδοχεια που προτεινε η Ερση ειναι super επιλογες!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπόν Χρίστο αποφασίσαμε μετά από την επισήμανση της FAMEK και με τη σύμφωνη γνώμη της erminathess οτι πρέπει να κάνεις οικονομία και να αφήσεις τα ανούσια μεγαλεία των τετράστερων και πεντάστερων ξενοδοχείων και να ψάξεις τα τριάστερα που σου υποδείχθηκαν. Τη διαφορά των χρημάτων μπορείς:
1ον να τα αποταμιεύσεις για να τσοντάρεις σε μελλοντικό ταξίδι
2ον να τα φας (κυριολεκτικά) επί τόπου στη Θεσσαλονίκη. Στα όσα προτάθηκαν παραπάνω τα οποία με βρίσκουν σύμφωνη προσθέτω και το Yamas στην παραλία για τους ψαρομεζέδες τους και την υπέροχη θέα του από το μπαλκόνι του στο Θερμαϊκό.

XRISTOS71

Member
κορίτσια είστε θυσαυρός γνώσεων και ιδεών ....έχω πάθει την πλάκα μου

τελικά θα συμφωνήσω μαζι σας στήν πρόταση να αφήσω τα 4*-5* και να κάνω μερική αποταμίευση ..ούτως η αλλιώς η χαλκιδική τίς 10 προηγούμενες μέρες θα μας έχει ξετινάξει οικονομικά ..

είμαι ανάμεσα στο CITY HOTEL και στο LE PALACE οι τίμες είναι εντελώς ίδιες ...σε ποιό από τα δύο λέτε ? η διαίσθηση μου λέει το CITY PLEASE HELP :D:D

ΕΡΣΗ : οι συμβουλες έχουν εισακουστεί ήδη !!! το (πλεόνασμα) του οικονομικού προυπολογισμού έχει ήδη κατατεθεί στήν αιγαίου και στήν british για το ταξίδι του Λονδίνου .:D το εχω ξαναπεί έχω παρέα υπερπαραγωγή και αυτό είναι πρόβλημα .
Ερση συμβουλή πρόσεχε τούς γεροπαράξενους πολυταξιδευτές :haha::haha:

Με το θέμα του (φαγητού -οικονομικού) θέμα δέν υπάρχει ....το μόνο που υπάρχει είναι εαν τρώμε σε όλα αυτά που προτείνετε δέν θα μπαίνουμε στα ρούχα μας :haha::haha: στο τέλος

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
είμαι ανάμεσα στο CITY HOTEL και στο LE PALACE οι τίμες είναι εντελώς ίδιες ...σε ποιό από τα δύο λέτε ? η διαίσθηση μου λέει το CITY PLEASE HELP :D:D

ΕΡΣΗ : οι συμβουλες έχουν εισακουστεί ήδη !!! το (πλεόνασμα) του οικονομικού προυπολογισμού έχει ήδη κατατεθεί στήν αιγαίου και στήν british για το ταξίδι του Λονδίνου .:D το εχω ξαναπεί έχω παρέα υπερπαραγωγή και αυτό είναι πρόβλημα .
Ερση συμβουλή πρόσεχε τούς γεροπαράξενους πολυταξιδευτές :haha::haha:

Με το θέμα του (φαγητού -οικονομικού) θέμα δέν υπάρχει ....το μόνο που υπάρχει είναι εαν τρώμε σε όλα αυτά που προτείνετε δέν θα μπαίνουμε στα ρούχα μας :haha::haha: στο τέλος
Κοιταξε αν λογω family room σου δωσουν το μεγαλο δωματιο που ειναι σε φαλτσογωνια Τσιμισκη με Βενιζελου. (επεμεινε σε αυτο αν μπορεις) τοτε η θεα ειναι απαικτη προς το Σειχ Σου και τα καστρα. Αν οχι προτιμησε το City, εφοσον σου δωσουν δωματιο μπροστα στο δρομο, ο ακαλυπτος του δε λεει. Αλλα και το Luxembourg ειναι πολυ ομορφο και εχεις την αισθηση της βορειας ευρωπης.
Το προβλημα να μη μπαινεις στα ρουχα σου ειναι ψευδοπροβλημα! Να μη χωρας να περνας στις πορτες κατι λεει.
Με την πολυ παρεα εδω μεσα αρχιζω και αυτενεργω και κλεινω εισιτηρια απο του κεφαλιου μου και στο τελος θα την ακουσω:haha:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Αν ειναι ιδιες οι τιμες,

City λεμεεε

Εχει ανακαινιστει προσφατα, ειναι πολυ καλο, εχει και spa,ειναι και διπλα στις 7 θαλασσες :haha:
και η θεση στρατηγικη διπλα στην Αριστοτελους, μαγαζια κλπ

Εμπιστεψου το ενστικτο σου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie