Ναί.Αλλά η δεύτερη είσοδος δεν είναι σίγουρη.Εξαρτάται από την κρίση τους.Άν είναι κοντά τα δύο ταξίδια,αν δεν μετακινήθηκες καθόλου και έμεινες συνέχεια στο ίδιο μέρος κτλ. μπορεί να θεωρήσουν διάφορα.Πιθανότητα μεν αλλά υπάρχει σαν ενδεχόμενο.σ ευχαριστω
και μπορω να μεινω αλλες 90 μερες με τιν ιδια?
Θεωρητικά υπάρχει. Αν δεν εχεις κάνει κατι μεμπτό, δεν εχεις λόγο να φοβασαι, τόσοι και τόσοι ταξιδεύουν έτσι.Σκέφτομαι να ταξιδέψω miami τον Οκτώβρη καμιά εβδομάδα στο νομό μου για διακοπές . Υπάρχει κίνδυνος να μην με δέχτουν αν και εφόσον γίνει δεκτη η ΕΣΤΑ ;
Agmi , δυστυχώς τέτοια επιλογή δεν βγάζει κάπου στη φόρμα υποβολής για να τσεκάρω, εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη φόρμα υποβολής .Εγώ μπαίνω στο εξής σάιτ : esta.cbp.dhs.gov . Την Εύβοια πως να την γράψω??έχω πατήσει EVIA,EVOIA,EUBOIA και πάλι τίποτα!!Δεν δέχεται καμία πόλη ή επαρχία/περιφέρεια σωστή.Σου έχει μια επιλογή και του τσεκάρεις ότι η διεύθυνση είναι σωστή/η κανε δεκτή αυτή την διεύθυνση...και συνεχίζεις, το ίδιο ίσως να σου βγάλει στην διεύθυνση του poc στην Αμερική (point of contact) και το ίδιο να σου σου βγάλει και στον τόπο διαμονής/ξενοδοχείο στην ΝΥ αν βάλεις! Επίμονη είναι το παν,εφ όσον γράφεις την σωστή διεύθυνση, ΤΚ, κλπ. Μπορεί το σύστημα πχ να παίρνει το Ηράκλειο σαν Ηeraklio, Hiraklio, ακόμα και Irakleion, εδώ το Χίος ίσως να γράφεται Chios η Hios, ακόμα 'έλεος' τα Χανιά σε Chania, Khania, Canea, Hania και πάει λέγοντας !
YΓ: Είχα το ιδιο πρόβλημα με την διεύθυνση κατοικίας επίσης!
Δεν δοκιμάζεις και euboea, euvoia κτλ.;Agmi , δυστυχώς τέτοια επιλογή δεν βγάζει κάπου στη φόρμα υποβολής για να τσεκάρω, εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη φόρμα υποβολής .Εγώ μπαίνω στο εξής σάιτ : esta.cbp.dhs.gov . Την Εύβοια πως να την γράψω??έχω πατήσει EVIA,EVOIA,EUBOIA και πάλι τίποτα!!Δεν δέχεται καμία πόλη ή επαρχία/περιφέρεια σωστή.