evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
'Εχεις πληρώσει για την esta;
υπαρχουν κ τα μηχανηματα υποψιν... πετυχα ενα, ουτε ερωτησεις ουτε τπτ... διαδικασια δευτερολεπτων...Οι ερωτήσεις απλές συνήθως, λόγος επίσκεψης διάρκεια παραμονής και πού δουλεύεις.
Οντως στα μηχανηματα αν παρεις το οκ ειναι πολυ πιο γρηγορα χωρις ερωτησεις.. Αλλα μπορει σκαναρωντας το διαβατήριο να δειξει "X" που σημαινει πως πρεπει να πας κανονικα στον υπαλληλο και αυτος αποφασιζει αν θα περασεις..υπαρχουν κ τα μηχανηματα υποψιν... πετυχα ενα, ουτε ερωτησεις ουτε τπτ... διαδικασια δευτερολεπτων...
dullesΣε ποιό αεροδρόμιο;
αν στο διαβατηριο σου εχει σφραγιδα απο τις χωρες στην λιστα θες βιζαΚαλησπέρα σε όλους!Έχω την εξής ερώτηση:Πετάω για Λος Αντζελες τον Απρίλιο.Κοίταξα να δω τα ερωτήματα για ESTA και ένα από αυτά είναι αν έχω επισκεφτεί το Ιραν μετά το 2011,πράγμα που έχω κάνει ως τουρίστας.Έχω κάποιο πρόβλημα να μου απορριφθεί;Σημειώνω ότι εν τω μεταξύ έχω αλλάξει διαβατήριο και δεν φαίνεται.
πιστευεις πραγματικα οτι δεν θα βρουν οτι εχεις παει Ιραν αν το ψαξουν? δεν θα το ρισκαρα προσωπικα. Το να περασεις συνεντευξη για τουριστικη βιζα και απλα να δηλωσεις οτι πηγες για τουρισμο/δουλεια σε μια απο τις χωρες τις λιστας its just fine. αν δεν το δηλωσεις και το βρουν ερχεται ενα μεγαλοπρεπες black listΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση.Συνεπώς εφόσον στο καινούριο διαβατήριο δεν φαίνεται το Ιραν να κάνω αίτηση για esta.Να βάλω τικ στο συγκεκριμένο ερώτημα;