• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαχείριση Ταξιδιωτικών Πληροφοριών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μιας και αναφέρθηκε σε άλλο topic, ας κάνω μια ανοιχτή πρόσκληση σε όσους από εσάς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μια διαδικασία στησίματος ενός εργαλείο διαχείρισης ταξιδιωτικών πληροφοριών που είναι να φτιαχτεί στο Travelstories το επόμενο διάστημα.

Ουσιαστικά αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που να είναι επεκτάσιμο και να βοηθάει τον κόσμο να βρίσκει τις πληροφορίες που θέλει εύκολα και γρήγορα, αλλά και να καταχωρεί τις δικές του προσθήκες.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανακατευτούν δίνοντας τις ιδέες τους ή/και το feedback τους, ας γράψουν εδώ και θα τους ενημερώσω μόλις έχω κάτι χειροπιαστό για να το δούμε μαζί.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα μπορούσα να λείπω;
ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι πολλές. Απλά θα πρέπει στη πληροφορία που εντάσσεται να μπορεί να γίνεται update (πχ τιμές, κατάλυμα/εστιατόριο)
Μια σκέψη να είναι κάτι απλό σαν το wiki travel (σελίδα ανά πόλη, χώρα) που να ανανεώνεται όμως συνεχώς ειδικά για δημοφιλείς προορισμούς και να μπορούν να ενταχθούν και φωτογραφίες.
Θέλει πολλή δουλειά, αλλά πιστεύω στη τελική όφελος θα είναι

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το wiki είναι μια εύκολη λύση αλλά και κάτι σαν τον παλιό χάρτη με τις πινέζες θα μπορούσε να δουλέψει, δεν ξέρω γιατί δεν περπάτησε πολύ εκείνος ο χάρτης.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στο εγχείρημα ---

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ωραία, κάνω κάτι δοκιμές αυτές τις μέρες και θα σας δώσω πρόσβαση μετά να το σκαλίσουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom