• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαφορετικοί προορισμοί για ταξιδιώτες με τσαγανό

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Απλά στον τίτλο ενοχλεί ο συνδιασμός των λέξεων: ''διαφορετικοί'' και ''τσαγανό''.

Σε ποιάν χώρα θέλει τσαγανό απο αυτές και γιατί;

Οκ, διαφορετικοί ας πούμε ότι....το δεχόμαστε... (αν και επειδή αναφέρθηκα στην Κούβα, πιστεύω πως μετά την Ισπανία, είναι με μεγάλο ποσοστό η 2η ισπανόφωνη χώρα που επισκέπτεται κανείς-ιδίως απο Ελλάδα, που είναι και το άρθρο).
ναι αλλα δεν ειναι τακτικος προορισμος-στην κουβα δεν πανε ολοι και αν δεν πας και με πρακτορειο-που ολοι ετσι πανε,σαφως και αποτελει ψαγμενο προορισμο.
αντι να κολαμε στις λέξεις που ναι μπορει να μην ανταποκρινονται πλήρως στην πραγματικοτητα -λεγε με φραστικη υπερβολη-,δεν καταλαβαινω γιατι να καταδικαστει σαν άρθρο..
ενας μονο έχει παει στο πακιστάν και βεβαίως τον θεωρω ψαγμένο και με τσαγανο!!
αντε μην τα ξαναπάρω...

_antonis_

Member
ναι αλλα δεν ειναι τακτικος προορισμος-στην κουβα δεν πανε ολοι και αν δεν πας και με πρακτορειο-που ολοι ετσι πανε,σαφως και αποτελει ψαγμενο προορισμο.
αντι να κολαμε στις λέξεις που ναι μπορει να μην ανταποκρινονται πλήρως στην πραγματικοτητα -λεγε με φραστικη υπερβολη-,δεν καταλαβαινω γιατι να καταδικαστει σαν άρθρο..
αντε μην τα ξαναπάρω...
Ε, καλά είχε και 1-2 προορισμούς που συμφωνώ... Στο σύνολό του το καταδικάζω.

(καλά, έχουμε γίνει και μείς της λεπτομέρειας....)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
η λεξη το ¨"καταδικαζω" δεν μ αρεσει καθολου και δεν του παει..

_antonis_

Member
αντε μην τα ξαναπάρω...
η λεξη το ¨"καταδικαζω" δεν μ αρεσει καθολου και δεν του παει..
Έκανα χρήση της λέξης που χρησιμοποίησες...εγω δεν έχω πρόβλημα να το αντικαταστήσω με κατακρίνω ή απλά κρίνω, για μένα το ίδιο (σχεδόν) είναι (στην προκειμένη).

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
on topic απο δω και περα....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
δεν έχεις δικιο εδω
η αναφορά στα μέρη αυτα ειναι με καποιο μετρο συγκρισης.δεν αναφέρει ουτε τον μαυρικιο,ουτε σευχελες ουτε ντουμπάι
με συντομη περιγραφη προσπαθει να πει για μερικες χώρες που ναι δεν ειναι τουριστικο ξερολουκουμο.
εσυ κολησες στην ινδονησια επειδή πηγες στα τετριμένα -το ιδιο και ο αντώνης με την κουβα.αν πήγαινες στην σουματρα θα συμφωνουσες.
τέλος παντων νομιζω οτι περισσότερο σας πειραξε η πηγη παρα το περιεχόμενο...
εγω θα εξακολουθω να διαβάζω τα σκουπιδοσαιτ μου και έχω την ωριμοτητα να ξεχωρίζω τι θα κρατώ και τι θα πετω στον τενεκε,
αντε μην τα παρω...
Μιλάμε σοβαρά τώρα? Όλοι κρατάνε τα σαγόνια τους με όλα τα τρελά που αναφέρει.... Δεν είναι δυνατό να πάρω στα σοβαρά ένα άρθρο που ονομάζει νησάκι το Βόρνεο (το τρίτο μεγαλύτερο νησί του πλανήτη, με έκταση περίπου 6 φορές όσο η Ελλάδα), ή κρατίδιο τη Βιρμανία.

Το αν πήγα στα τετριμένα ή όχι στην Ινδονησία είναι άλλο θέμα (παρεμπιπτόντως, πήγα και στις παράγκες της Jakarta, όπου το crime rate σήμερα πλησιάζει λατινοαμερικάνικα standards), αλλά αν αυτό την κάνει δύσκολο προορισμό τότε γιατί δεν υπάρχει ούτε μία από τις χώρες της ηπειρωτικής κεντρικής Αμερικής στη λίστα?
Αλλά ξέχασα, μιλάει για ηφαίστεια. Το ότι εγώ ανέβηκα στον κρατήρα του όρους Merapi στο σημείο όπου εξερράγη πριν από λιγότερο από 2 χρόνια, με μηχανοκίνητα μέσα και χωρίς καμμία απολύτως ειδική προετοιμασία, μάλλον είναι μέτρο της δυσκολίας του εγχειρήματος.

Αλλά δεν κόλλησα με την Ινδονησία. Και για τη Βοσνία μα...ες γράφει. Και για το Πακιστάν, πιθανότατα - δεν είναι δα και απρόσιτο - ειδικά στη Λαχώρη κόσμος πηγαίνει συχνά μέσω Ινδίας (με bonus την τελετή κλεισίματος των συνόρων κάθε απόγευμα...), ενώ ο "εύκολος" δρόμος για τα Ιμαλάια έχει κλείσει λόγω ρήξης ενός φράγματος εδώ και κάτι χρόνια.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το άρθρο ανοίγει σε ολόκληρη σελίδα, στο δεξιό μέρος της οποίας βλέπεις τις "ειδήσεις" της ημέρας. Η κατάσταση είναι τραγική. Ούτε μία (1) αληθινή, πραγματική, επιβεβαιωμένη είδηση. Μόνο ψέμματα, φαντασιώσεις των "δημοσιογράφων" του "blog", και κείμενα άνευ ουσίας.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το αν πήγα στα τετριμένα ή όχι στην Ινδονησία είναι άλλο θέμα (παρεμπιπτόντως, πήγα και στις παράγκες της Jakarta, όπου το crime rate σήμερα πλησιάζει λατινοαμερικάνικα standards), αλλά αν αυτό την κάνει δύσκολο προορισμό τότε γιατί δεν υπάρχει ούτε μία από τις χώρες της ηπειρωτικής κεντρικής Αμερικής στη λίστα?
Αλλά ξέχασα, μιλάει για ηφαίστεια. Το ότι εγώ ανέβηκα στον κρατήρα του όρους Merapi στο σημείο όπου εξερράγη πριν από λιγότερο από 2 χρόνια, με μηχανοκίνητα μέσα και χωρίς καμμία απολύτως ειδική προετοιμασία, μάλλον είναι μέτρο της δυσκολίας του εγχειρήματος.
.
Εεεεε, μμμμμ, και συ "ψαγμένος" και με "τσαγανό" ήσουν! Αφού ρώτησες τους κατάλληλους ανθρώπους (;) ) πήγες εκεί που πήγες... (στις παράγκες, και μετά τη δύση του ηλίου, κι εγώ ένοιωθα κάπως... ανακουφίστηκα όταν "βγήκαμε" στη λεωφόρο και βρήκαμε ταξί για το χοτέλ)

off topic: κοτρώνια έφερες? :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
μη μου χαλιεσαι --πατα ενα ignore και άσε καποιους να μαθουν οτι το πακισταν η ουγκαντα η κολομβια και το αφγανισταν ειναι ταξιδιωτικοι προορισμοι..
elenaara εδω το κοβουμε
thanks.:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος