World Nomad
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπόρα Μπόρα
Έχω κοιμηθεί 2 φορές στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Τίποτα δεν έγινε, απλά μαξιλάρι το τσαντάκι και το λουράκι του περασμένο από τη βαλίτσα. Θεσπέσιος ύπνος!
Είχα αγορασει κουτρα το Βαλενθια-Ρωμη για το βραδυ στα 18 ευρω και τωρα ελεγα μηπως κλεισω και το Ρωμη-Θεσσ για τις 6 το πρωι. Με ραηαν. Μαλλον απλα δε θα το κλεισω, αν και δε μου φαινεται τοσο τραγικη η διανυκτερευση εξω, καλοκαιρι θα ναι.Με ειχε απασχολησει κι εμενα μια πτηση Ρωμη Αθηνα στις 6 το πρωι, αλλα τελικα την αλλαξα. Αν εχεις πτηση με Ραιαν, μπορεις να κανεις αλλαγες.
Ειχα πτηση στις 6 το πρωι απο Γενοβα. Ειχαμε παει στις 4.30 με ταξι. Βρηκαμε 2-3 ατομα που ειχαν βγαλει τη νυχτα εξω και ειχαν πει οτι δεν ηταν πολυ ευπροσδεκτοι απο την ασφαλεια του αεροδρομιου. Ψαξε στη σελιδα που παρατιθεται sleep in airports για σχολια.
Ξημερωματα καλοκαιριου στην ερημη Ρωμη ολες βαζουμε τη μαυρη εξωμη τουαλετα μας και παμε να δροσιστουμε οπως η πρωτη διδαξασα, γνωστο αυτο. Και μοναδικη εμπειρια η ερημια.Αυτο ειναι κατι που δε σκεφτηκα
Τη μια και μοναδικη φορα που πηγα στη Ρωμη μου φανηκε νεκρα το βραδυ, αν εχετε καποια προταση ευχαριστως να τη λαβω υποψιν