Το ΑΜΚΑ πρέπει να ήταν, λογικά....(το ανέφεραν ως προσωπικό αριθμό πολίτη Ε.Ε. αλλά δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρονταν, ούτε και η μάνατζερ).
Η Βουλγαρία έχει εξαιρεθεί προς το παρόν (μέχρι το 2014) από τα κεφάλαια περί ελέυθερης εγκατάστασης πολιτών της ΕΕ. Κι αφού οι Βουλγαροι δε μπορούν να εγκατασταθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, εφαρμόζουν κι αυτοί τα ίδια για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.Δεν ειναι καθολου χαζο την ιδια απορια την εχω και εγω , και μαλλον πρεπει να εχει σχεση με την συνθηκη του σενγκεν και της υπογραφες , στην Βουλγαρια αυτη την στιγμη μπωρεις να μεινεις μεχρι 90 μερες χωρις προβλημα , αρκει αυτος που σε φιλοξενη να σε δηλωση στην αστυνομικη αρχη οτι μενεις στο ταδε σημειο , σε 5 μερες απο την εισοδο σου στην χωρα .
Η γνωστη μου εκει περα μου ειπε οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο τελικα να την παρεις την παραμονη , και εγω εχω και ενα πλην στην ιστορια οτι δεν παω για να δουλεψω , αρε δεν θα εχω χαρτι απο αφεντικο η κατι τετοιο .
Τωρα αν κανεις φιλος ξερει τιποτα εξτρα , θα παρακαλουσα αν ηθελε να βοηθησει .
Η Βουλγαρία έχει εξαιρεθεί προς το παρόν (μέχρι το 2014) από τα κεφάλαια περί ελέυθερης εγκατάστασης πολιτών της ΕΕ. Κι αφού οι Βουλγαροι δε μπορούν να εγκατασταθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, εφαρμόζουν κι αυτοί τα ίδια για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.