• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Διαμονη Παρισι

meniaaa

Member
Καλησπέρα παιδιά.
Ελπίζω να είστε καλά και να ταξιδευτέ πολυυυυυυ 😊
Θέλω τις χρήσιμες γνώσεις σας γιατί έχω ψάξει τόσο πολύ που έχω μπερδευτεί.
Θα πάω με τον σύζυγό μου ταξίδι στο Παρίσι τον Μάρτιο για 6 μέρες και ψάχνουμε να κλείσουμε ξενοδοχείο.
Σε ποια περιοχή να κλείσουμε; θέλουμε να είναι κοντά σε μετρό, μαγαζάκια και κέντρο.
Τι προτείνετε?

fotast

Member
Καλησπέρα παιδιά.
Θα πάω με τον σύζυγό μου ταξίδι στο Παρίσι τον Μάρτιο για 6 μέρες και ψάχνουμε να κλείσουμε ξενοδοχείο.
Σε ποια περιοχή να κλείσουμε; θέλουμε να είναι κοντά σε μετρό, μαγαζάκια και κέντρο.
Τι προτείνετε?
Πρέπει να διαβάσεις λίγο :)

Γαλλία - Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σαιν ζερμαιν οτι καλυτερο, μ' αρεσει παρα πολυ το clement hotel, δε μιλαμε για πολυτέλειες αλλά για νορμαλ τιμες και πρωινο εξω καθε μερα και σε διαφορετικο φουρνο.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να εχετε υποψιν σας οτι στα περισσοτερα μικρα ξενοδοχεια στα επισημα σαιτ η τιμη ειναι συνηθως 10 εως 20 % φθηνοτερα απο τα γνωστα σαιτ κρατησεων. Πριν 10-15 χρονια τα επισημα σαιτ συνηθως ηταν ποιο ακριβα πλεον αλλαξε αυτο.

connosp

Member
Καλησπέρα παιδιά.
Τι προτείνετε?
Εγώ πέρσι το Πάσχα έμεινα στο Aida Opera hotel περιοχή Opera, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά το Παρίσι στο κέντρο είναι απλησίαστο μπορείς να βρεις λύσεις αρκεί να ψάξεις. Όλα εξαρτιόνται από το πόσα μπορείς να διαθέσεις.(προσωπικά μέσα σε 6 μήνες έκλεινα-ακύρωνα το ίδιο κατάλυμα από 770 κατέβηκε στα 550-4 βράδια και ήταν ορθόδοξο Πάσχα)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Εγώ πέρσι το Πάσχα έμεινα στο Aida Opera hotel περιοχή Opera, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά το Παρίσι στο κέντρο είναι απλησίαστο μπορείς να βρεις λύσεις αρκεί να ψάξεις. Όλα εξαρτιόνται από το πόσα μπορείς να διαθέσεις.(προσωπικά μέσα σε 6 μήνες έκλεινα-ακύρωνα το ίδιο κατάλυμα από 770 κατέβηκε στα 550-4 βράδια και ήταν ορθόδοξο Πάσχα)
συμφωνουμε για τις τιμες, το 150ευρω το θελεις πλεον για αξιοπρεπη διαμονη, η οπερα ειναι εξισου κεντρικη η σαιν ζερμαιν ποιο ρομαντικη, καποτε πιστευα οτι η σαιν ζερμαιν θα ειναι πολυ τουριστικη... τουριστες εχει πολλους τουριστικη δεν ειναι, αν καποιος αντεχει να βγει 8-9 το πρωι και να γυρισει το βραδυ αργα σερι εχει πολλες επιλογες το παρισι περιμετρικα και ποιο φθηνα, προσωπικα επιλεγω πλεον πολυ κεντρικα για να σπασω την μερα στη μεση ενα διαλειμμα 4-6 περιπου ειναι οτι πρεπει για να ξεκουραστουν τα ποδια απο τα απειρα χιλιομετρα, επισης μια ''ανακαλυψη'' που εκανα τα τελευταια χρονια ειναι το ποσο βολικο ειναι το λεωφορειο στο Παρισι, γλυτωνεις τα ανεβα κατεβα μετρο , ο χρονος τελικα ειναι ιδιος αλλά το κερδος απο την βολτα που σου κανει το λεωφορειο σε συγκριση με το μετρο που βλεπεις εναν τοιχο τεραστιο.

fotast

Member
Καλησπέρα παιδιά.
Τι προτείνετε?
Κοίταξε και αυτό...σε καλή τοποθεσία....

Hotel des Academies et des Arts | Hotel Montmartre | 4 stars Paris

connosp

Member
συμφωνουμε για τις τιμες, το 150ευρω το θελεις πλεον για αξιοπρεπη διαμονη, η οπερα ειναι εξισου κεντρικη η σαιν ζερμαιν ποιο ρομαντικη, καποτε πιστευα οτι η σαιν ζερμαιν θα ειναι πολυ τουριστικη... τουριστες εχει πολλους τουριστικη δεν ειναι, αν καποιος αντεχει να βγει 8-9 το πρωι και να γυρισει το βραδυ αργα σερι εχει πολλες επιλογες το παρισι περιμετρικα και ποιο φθηνα, προσωπικα επιλεγω πλεον πολυ κεντρικα για να σπασω την μερα στη μεση ενα διαλειμμα 4-6 περιπου ειναι οτι πρεπει για να ξεκουραστουν τα ποδια απο τα απειρα χιλιομετρα, επισης μια ''ανακαλυψη'' που εκανα τα τελευταια χρονια ειναι το ποσο βολικο ειναι το λεωφορειο στο Παρισι, γλυτωνεις τα ανεβα κατεβα μετρο , ο χρονος τελικα ειναι ιδιος αλλά το κερδος απο την βολτα που σου κανει το λεωφορειο σε συγκριση με το μετρο που βλεπεις εναν τοιχο τεραστιο.
Συμφωνώ για το μετρό, μόνο μια φορά το χρησιμοποίησα, από Opera για Eiffel. Όσο για το μεσημέρι και εγώ θέλω την ξεκούραση γιατί όλη τη μέρα στο meydani δεν βγαίνει....

paefstra

Member
επισης μια ''ανακαλυψη'' που εκανα τα τελευταια χρονια ειναι το ποσο βολικο ειναι το λεωφορειο στο Παρισι, γλυτωνεις τα ανεβα κατεβα μετρο , ο χρονος τελικα ειναι ιδιος αλλά το κερδος απο την βολτα που σου κανει το λεωφορειο σε συγκριση με το μετρο που βλεπεις εναν τοιχο τεραστιο.
Εγω πηγα ολες κι ολες 2 μερες. Τον επομενο Αυγουστο κανονιζω ακομη 5 μερες, αν ολα πανε καλα. Αν δεν ηταν το λεωφορειο δεν θα εβλεπα τοσα αξιοθεατα σε ενα 2ημερο. Ειναι πιο ξεκουραστο απο το μετρο για μικρες διαδρομες του κεντρου και χαζευεις πραγματικα. Το μετρο ειναι οκ για τις μεγαλυτερες.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εχει και ενα ενεργο κουπονακι το clement ο κωδικος ειναι wback καπου 10ευρω την βραδια κερδιζεις σε κρατησεις πληρως ακυρωσιμες, καλα ειναι οταν οι τιμες ειναι κοντα ακυρωσιμες με μη ακυρωσιμες να επιλεγουμε τις ακυρωσιμες και για να μπορουμε να ακυρωσουμε και για να μπορουμε να συνεχισουμε το ψαξιμο οπως λεει και ποιο πανω ο φιλος, τα δωματια στο clement τα απλα ειναι λιγο στεναχωρα (παρισι φαση) αλλα τα superior ειναι οτι πρεπει για να αισθανεσαι ανθρωπινα, καπου στα 150-200ευρω ειναι οι τιμες αναλογα την περιοδο και τον τυπο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom