• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Διαμονή στο Βερολίνο

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εχω μείνει στο PARK INN.Μια χαρά για την κατηγορία του.Αν είσαι και σε ψηλό όροφο είναι σούπερ.Και αν κλείσεις με πρωινό ακόμα καλύτερα. Ένα ξενοδοχείο αλυσίδας με μικρά δωμάτια αλλά στην καλύτερη τοποθεσία.Δεν ξέρω βέβαια σε τι τιμή το βρήκες.

vasnorth

Member
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει μείνει σε κάποιο από τα παρακάτω ξενοδοχεία και εντυπώσεις :
BERLIN-BERLIN /
PARK INN BY RADISSON ALEXANDER
SCANDIC KURFUERSTENDAMM
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.
'Εχω μείνει δύο φορές στο Hotel Berlin, Berlin και τις δύο φορές έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο, πολύ μοντέρνο με πολύ ευρύχωρα και κυρίως πολύ καθαρά δωμάτια και επιπλέον με εξαιρετικό πρωινό.
Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο (στο δυτικό Βερολίνο) μπροστά στην πλατεία Lutzowplatz, όπου από εκεί περνά και το λεωφορείο 100 το οποίο ξεκινά από την αφετηρία των λεωφορείων όπου τερματίζουν τα λεωφορεία από το αεροδρόμιο (Tegel) και το προτιμούν οι τουρίστες γιατί περνά από τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης. Στην επόμενη στάση διασταυρώνεται και με το 200, όπου αλλάζοντας με αυτό, φτάνεις εύκολα στην Potsdamer Platz (σημαντικός τουριστικός κόμβος).
Με τα πόδια από το ξενοδοχείο φτάνεις εύκολα και στα σημαντικότερα αξιοθέατα του δυτικού Βερολίνου.

vasnorth

Member
Εχω μείνει στο PARK INN.Μια χαρά για την κατηγορία του.Αν είσαι και σε ψηλό όροφο είναι σούπερ.Και αν κλείσεις με πρωινό ακόμα καλύτερα. Ένα ξενοδοχείο αλυσίδας με μικρά δωμάτια αλλά στην καλύτερη τοποθεσία.Δεν ξέρω βέβαια σε τι τιμή το βρήκες.
Καλημέρα Γιάννη και καλή χρονιά.
Το ξενοδοχείο Park Inn που έμεινες εσύ, όπως περιγράφεις στην ιστορία σου, είναι το πανύψηλο κτίριο στην Alexander Platz, στο ανατολικό Βερολίνο με την καταπληκτική θέα στο οποίο και έχουν μείνει και πολλοί άλλοι φίλοι από το forum και με θετικές κριτικές.
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση η XrisaT αναφέρεται σε άλλο ξενοδοχείο στο Δυτ. Βερολίνο της ίδιας αλυσίδας, το οποίο όμως από ότι είδα δεν είναι και σε πολύ βολικό σημείο. Είναι πολύ μακρυά από την Kurfurstendamm και με μέτριες κριτικές.

vasnorth

Member
Δεν είναι άλλο.Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι http://www.booking.com/hotel/de/park-inn-berlin-alexanderplatz.el.html
Το συγκεκριμένο το γνωρίζω, το οποίο είναι και πολύ δημοφιλές. Η XrisaT όμως αναφέρει την Kurfurstendamm και υποθέτω πως αναφέρεται σε αυτό:
http://www.booking.com/hotel/de/ber...cid=4;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Η χρύσα έκανε την ερωτησή της και εξαφανίστηκε.Ας απαντήσει να λυθεί η απορία.Πάντως η κανονική ονομασία είναι Park Inn By Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Οπότε όντως ίσως να εννοεί άλλο.Υπάρχει και το Hotel Park Inn by Radisson Berlin City West που είναι στην Kurfurstendamm.

XrisaT

Member
καλήμερα παιδιά συγνώμη για την εξαφάνιση ..τεχνικά προβλήματα.ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες εάν και μπερδεύτηκα λιγάκι. Τα παραπάνω ξενοδοχεία είναι κάποια προτεινόμενα από πρακτορείο. Απο δική σας εμπειρία μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο που να είναι σε κεντρικό σημείο κοντά σε αξιοθέατα και στάσεις μετρό?επίσης ποια είναι τα κυριότερα αξιοθέατα που πρέπει κάποιος να δει στο Βερολίνο και εάν για την επίσκεψή μου σ αυτά καλό θα είναι να βγάλω από την Ελλάδα ακόμα εισιτήρια και εάν ναι εάν γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να τα κλείσω. (Λόγω φόρτου εργασίας δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάξω για όλες αυτές τις πληροφορίες όποτε βάλτε όλοι ένα χεράκι πεδία μπας και καταφέρω να το κλείσω αυτό το ταξίδι :icon_redface:

greg_thess

Member
Απο δική σας εμπειρία μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο που να είναι σε κεντρικό σημείο κοντά σε αξιοθέατα και στάσεις μετρό?επίσης ποια είναι τα κυριότερα αξιοθέατα που πρέπει κάποιος να δει στο Βερολίνο και εάν για την επίσκεψή μου σ αυτά καλό θα είναι να βγάλω από την Ελλάδα ακόμα εισιτήρια και εάν ναι εάν γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να τα κλείσω.
Θα πρέπει να μας πεις εσύ τι μπάτζετ διαθέτεις τη βραδιά για να προτείνουμε κάτι.Εγώ π.χ έμεινα στο Ibis Styles Berlin Mitte και μου φάνηκε υπέροχο και σαν τοποθεσία και σαν χώρος.Αλλά καμία σχέση με το στυλ του Park Inn ας πούμε που παρέθεσες.Όσο για τα κυριότερα αξιοθέατα έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα σου..Εκ των προτέρων νομίζω μόνο το μουσείο της Περγάμου αξίζει να κλείσεις και αν σ'ενδιαφέρει το Reichstag.

XrisaT

Member
βασικά βλέπω κάποια ξενοδοχεία που προτείνουν κάποια πρακτορεία στα πακέτα τους μέσα στα οποία είναι το BERLIN-BERLIN, PARK INN BY RADISSON ALEXANDERPLATZ,NH BERLIN ALEXANDERPLATZ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom