VICTORY
Member
Μου αρεσε ενα hotel αυτο http://mondriansuites.com/en ειναι κοντα στο εβραικο μουσειο η περιοχη αυτη θεωρειται δυτικο βερολινο ?ειναι κοντα στη νυχτερινη ζωη του βερολινου?
Πριν λίγες ημέρες έκανα σχετική αναζήτηση για Βερολίνα στα μέσα Δεκεμβρίου.ευχαριστω για την απαντηση , το πρωτο μου αρεσε η τοποθεσια και το δευτερο μου αρεσαν ολα εκτος απο το οτι ειναι μακρια...
το charlottenburg είναι το παλιό δυτικό κέντρο. Πιο πολιτισμενο από το ανατολικό, για ψώνια εχει την Ku'damm απλά το ανατολικό έχει περισσότερες επιλογές για έξοδο το βράδυ (αν και κάποιες pub που έχει στην Ku'damm αξιζουν). Το καλύτερο σημείο για να μείνεις είναι ανάμεσα στα δύο παλιά κέντρα, που σημαίνει κάπου στα περιξ της Potsdamer Platzαυτο το leonardo που λες ειδα οτι ναι μεν εχει κοντα U-BAHN αλλα ειναι στην περιοχη charlottenburg δεν ειναι λιγο εκτος του κεντρου ? η θεωρειται κεντρο δεν εχω παει βερολινο και δεν ξερω ποια περιοχη εχει ζωη δηλαδη για να βγουμε βραδυ για φαγητο η ποτο εχει εκει κοντα ωραια μερη ?και τα αξιοθετα ?