• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πορτογαλία Διαμονή στη Λισαβόνα

bandit650

Member
@Thanos92 το σεπτεμβρη εμεινα στο
Casa Bonecos Rebeldes.
πολυ καλο αρκει να εχει τις μερες που θα πας. οπωσδηποτε το πανω διαμερισμα. (2 ειναι ολα κι ολα)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
@Thanos92 το σεπτεμβρη εμεινα στο
Casa Bonecos Rebeldes.
πολυ καλο αρκει να εχει τις μερες που θα πας. οπωσδηποτε το πανω διαμερισμα. (2 ειναι ολα κι ολα)
Δεν έχει δυστυχώς. Από κόστος;

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Καλημέρα
★★★ Hotel MeraPrime Gold Lisboa, Lisboa, Portugal
Έμεινα εδώ ένα Σ-Κ τον Δεκέμβριο, αρχικά για την καλή τιμή. Τελικά βολεύει πολύ από άποψη τοποθεσίας, έχει πρόθυμη reception, είναι καθαρό. Γερασμένο πάντως,

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλημέρα
★★★ Hotel MeraPrime Gold Lisboa, Lisboa, Portugal
Έμεινα εδώ ένα Σ-Κ τον Δεκέμβριο, αρχικά για την καλή τιμή. Τελικά βολεύει πολύ από άποψη τοποθεσίας, έχει πρόθυμη reception, είναι καθαρό. Γερασμένο πάντως,
Καλημέρα! Αν λέμε το ίδιο μου λέει € 830 για 5 βράδια!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Καλημέρα! Αν λέμε το ίδιο μου λέει € 830 για 5 βράδια!
Γύρω στην 25η Μαρτίου 590 ευρώ το δίκλινο για 5 βραδιά. Απόψε 74 και κάπου 60-70 είχα δώσει κι εγώ ΠΣΚ κράτηση τελευταίας στιγμής. Μήπως πηγαίνεις πάνω σε καμία αργία τους;

paefstra

Member
Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες λιγο πιο εξω απο το κεντρο διπλα σε σταση του μετρο με τιμη πολυ κατω απο 100 το δικλινο και κατακαλοκαιρο. Δεν εχω μεινει ποτε καρακεντρο γιατι ειναι γριφος οι ανηφορες.
Για το κεντρο θα ξηλωθειτε χωρις λογο, η Λισαβωνα δεν ειναι δα και κανενα Παρισι, ελεος.

maria91

Member
Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες λιγο πιο εξω απο το κεντρο διπλα σε σταση του μετρο με τιμη πολυ κατω απο 100 το δικλινο και κατακαλοκαιρο. Δεν εχω μεινει ποτε καρακεντρο γιατι ειναι γριφος οι ανηφορες.
Για το κεντρο θα ξηλωθειτε χωρις λογο, η Λισαβωνα δεν ειναι δα και κανενα Παρισι, ελεος.
Οπως;πειτε μας καμια ιδεα γιατι εμενα ολα μου φαινονται πανακριβα :haha:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Πιστεύω ένα ποσό της τάξεως 300€ στα 5 βράδια για δύο άτομα, είναι υποφερτό.

EDIT: Και φυσικά όχι με κοινόχρηστα μπάνια και δωμάτια 😀

Last edited:

paefstra

Member
Οπως;πειτε μας καμια ιδεα γιατι εμενα ολα μου φαινονται πανακριβα :haha:
Σταση Μετρο Arroios, ψαξε εξονυχιστικα.
Εγω βρεθηκα με καυσωνα εκει κι αν δεν ηταν η διαμονη διπλα σε μετρο αλλα επρεπε να τρωω ανηφορες στο κεντρο, θα με κουβαλουσαν.

D

Delmem38110

Guest
Σταση Μετρο Arroios, ψαξε εξονυχιστικα.
Εγω βρεθηκα με καυσωνα εκει κι αν δεν ηταν η διαμονη διπλα σε μετρο αλλα επρεπε να τρωω ανηφορες στο κεντρο, θα με κουβαλουσαν.
την πρώτη φορά που πήγα κατέβηκα σε μέτρο που ήταν κοντά στο κατάλυμα. το βάζω στον χάρτη και μου λέει 200 μέτρα.... περπατάω και όταν αντίκρισα τισ σκάλες ήθελα να επιστρέψω αεροδρομειο....

paefstra

Member
την πρώτη φορά που πήγα κατέβηκα σε μέτρο που ήταν κοντά στο κατάλυμα. το βάζω στον χάρτη και μου λέει 200 μέτρα.... περπατάω και όταν αντίκρισα τισ σκάλες ήθελα να επιστρέψω αεροδρομειο....
Γι αυτο επελεξα εξυπνα τη συγκεκριμενη περιοχη τη δευτερη φορα. Την πρωτη επισης επιπεδα εκτος κεντρου αλλα σε οργανωμενο ταξιδι, το ειχε επιλεξει το πρακτορειο.

D

Delmem38110

Guest
Να πουμε επίσης ότι το Μπάιρο άλτο ειναι ασύγκριτα πιο ομορφιά με την κάτω πόλη. Και ότι υπάρχουν τραμ με κλίση σχεδόν 45° οπως και ασανσερ που σε ανεβάζουν πάνω. Επίσης η κάθοδος ειναι άνετη και όχι απαραίτητα από τα σκαλιά. αυτό όμως για κάποιον που πάει για πρώτη φορά είναι ρίσκο.
θα συμβούλευα διαμερίσματα, όχι ξενοδοχεία. Όχι ότι κοστίζουν λιγότερο. Ειδικά στην πανω πόλη.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom