Δεν έχει δυστυχώς. Από κόστος;@Thanos92 το σεπτεμβρη εμεινα στο
Casa Bonecos Rebeldes.
πολυ καλο αρκει να εχει τις μερες που θα πας. οπωσδηποτε το πανω διαμερισμα. (2 ειναι ολα κι ολα)
Καλημέρα! Αν λέμε το ίδιο μου λέει € 830 για 5 βράδια!Καλημέρα
★★★ Hotel MeraPrime Gold Lisboa, Lisboa, Portugal
Έμεινα εδώ ένα Σ-Κ τον Δεκέμβριο, αρχικά για την καλή τιμή. Τελικά βολεύει πολύ από άποψη τοποθεσίας, έχει πρόθυμη reception, είναι καθαρό. Γερασμένο πάντως,
Γύρω στην 25η Μαρτίου 590 ευρώ το δίκλινο για 5 βραδιά. Απόψε 74 και κάπου 60-70 είχα δώσει κι εγώ ΠΣΚ κράτηση τελευταίας στιγμής. Μήπως πηγαίνεις πάνω σε καμία αργία τους;Καλημέρα! Αν λέμε το ίδιο μου λέει € 830 για 5 βράδια!
Οπως;πειτε μας καμια ιδεα γιατι εμενα ολα μου φαινονται πανακριβαΥπαρχουν παρα πολλες επιλογες λιγο πιο εξω απο το κεντρο διπλα σε σταση του μετρο με τιμη πολυ κατω απο 100 το δικλινο και κατακαλοκαιρο. Δεν εχω μεινει ποτε καρακεντρο γιατι ειναι γριφος οι ανηφορες.
Για το κεντρο θα ξηλωθειτε χωρις λογο, η Λισαβωνα δεν ειναι δα και κανενα Παρισι, ελεος.
Σταση Μετρο Arroios, ψαξε εξονυχιστικα.Οπως;πειτε μας καμια ιδεα γιατι εμενα ολα μου φαινονται πανακριβα
την πρώτη φορά που πήγα κατέβηκα σε μέτρο που ήταν κοντά στο κατάλυμα. το βάζω στον χάρτη και μου λέει 200 μέτρα.... περπατάω και όταν αντίκρισα τισ σκάλες ήθελα να επιστρέψω αεροδρομειο....Σταση Μετρο Arroios, ψαξε εξονυχιστικα.
Εγω βρεθηκα με καυσωνα εκει κι αν δεν ηταν η διαμονη διπλα σε μετρο αλλα επρεπε να τρωω ανηφορες στο κεντρο, θα με κουβαλουσαν.
Γι αυτο επελεξα εξυπνα τη συγκεκριμενη περιοχη τη δευτερη φορα. Την πρωτη επισης επιπεδα εκτος κεντρου αλλα σε οργανωμενο ταξιδι, το ειχε επιλεξει το πρακτορειο.την πρώτη φορά που πήγα κατέβηκα σε μέτρο που ήταν κοντά στο κατάλυμα. το βάζω στον χάρτη και μου λέει 200 μέτρα.... περπατάω και όταν αντίκρισα τισ σκάλες ήθελα να επιστρέψω αεροδρομειο....