Bahari
Member
Με τα πόδια είναι περίπου 10 με 15 λεπτά.Έκλεισα κι εγώ σ αυτό σε 4 μέρες που ταξιδεύω. Πως φτάνω εκεί από το Παλάτι της Κουλτούρας που θα μ αφήσει το modlinbus;
Με τα πόδια είναι περίπου 10 με 15 λεπτά.Έκλεισα κι εγώ σ αυτό σε 4 μέρες που ταξιδεύω. Πως φτάνω εκεί από το Παλάτι της Κουλτούρας που θα μ αφήσει το modlinbus;
Εκεί θα κοιτούσα κάτι κοντά στη Nowy Świat.κάτι αντίστοιχο βρήκα και για Βαρσοβία!
Λέω ότι είναι η καλύτερη επιλογή!22-25 Κρακοβία και 25-28 Βαρσοβία (3 βράδυα στην κάθε πόλη) τι λές?
Εκεί θα κοιτούσα κάτι κοντά στη Nowy Świat.
χμμ βρήκα το ibis Warszawa Centrum αλλά όπως το βλέπω είναι μακρυά απο εκεί που μου λές...
Λέω ότι είναι η καλύτερη επιλογή!
Καθόλου άσχημα, ωστόσο θα χρειαστεί να μετακινείστε με τα μέσα από/προς κέντρο, αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς στη Βαρσοβία είναι εξαιρετικά!επίσης ακόμα 1 υποψήφιο ibis budget Warszawa Centrum
χμμ.. σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο κοντά, αφού η άλλη παρέα θα έχει και το παιδί μαζί τους... αλλά απ΄οτι έριξα μια ματία πιο ακριβά είναι στην περιοχή Nowy ŚwiatΚαθόλου άσχημα, ωστόσο θα χρειαστεί να μετακινείστε με τα μέσα από/προς κέντρο, αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς στη Βαρσοβία είναι εξαιρετικά!
Θα σας ελεγα να εξετασετε κ το ενδεχομενο της ενοικιασης αυτοκινητου. Θα εκπλαγειτε με το ποσο φθηνα ειναι. Εμας ενα μικρο πολης για 4 μερες μας βγηκε 110€ με φουλ ασφαλεια.χμμ.. σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο κοντά, αφού η άλλη παρέα θα έχει και το παιδί μαζί τους... αλλά απ΄οτι έριξα μια ματία πιο ακριβά είναι στην περιοχή Nowy Świat
καλημέρα! καλά θα ήταν, αλλά οι άντρες τησ παρέας δεν έχουν διάθεση για οδήγησηΘα σας ελεγα να εξετασετε κ το ενδεχομενο της ενοικιασης αυτοκινητου. Θα εκπλαγειτε με το ποσο φθηνα ειναι. Εμας ενα μικρο πολης για 4 μερες μας βγηκε 110€ με φουλ ασφαλεια.
Δεν έχω μείνει σε κάποιο από τα 3, αλλά έτσι όπως τα είδα στον χάρτη κατάλαβα τα εξής:καλημέρα
έχω συγχυστεί βρε παιδιά με τα IBIS στην Βαρσοβία
ibis budget Warszawa Centrum
Ibis Warszawa Centrum
ibis Styles Warszawa Centrum
εκεί που καταλήγω σε ένα βλέπω και τα άλλα!! και δεν ξέρω τώρα πιο βολέυει (όλα γράφουν καλά comments)
αν ξέρει κάποιος.... σας ευχαριστώ!
Μια απορια εχω. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που επιλεγεις μονο ibis; Το λεω γιατι τα θεωρω απο τα πλεον αχρωμα, αοσμα και τυποποιημενα ξενοδοχεια. Σιγουρα θα βρεις πολυ πιο ενδιαφεροντα καταλυματα κ πιο κεντρικα αν ψαξεις. Το ιδιο ισχυει κ για Κρακοβια φυσικα.καλημέρα
έχω συγχυστεί βρε παιδιά με τα IBIS στην Βαρσοβία
ibis budget Warszawa Centrum
Ibis Warszawa Centrum
ibis Styles Warszawa Centrum
εκεί που καταλήγω σε ένα βλέπω και τα άλλα!! και δεν ξέρω τώρα πιο βολέυει (όλα γράφουν καλά comments)
αν ξέρει κάποιος.... σας ευχαριστώ!