denise_hpa
Member
Καλησπέρα...Εάν δεν έχεις κλείσει ακόμη έχουμε παει 15 φορές ΗΒ και συνήθως η βάση μας είναι το Λονδίνο. Η καλύτερη περιοχη για μένα είναι πανω απο Hyde Park... Bayswater, Paddington,,Kensington δίπλα από Bayswater οχι από κάτω. Είναι πολυ καλη περιοχη τα έχεις όλα στα ποδια σου όχι από τις ακριβές περιοχες , με πολυ κόσμο όχι ερημική. Εάν μπεις booking και βάλεις φίλτρα οπως πρωινο η δωρεάν ακυρώσω θα μπορεις να το κλεισεις απο τωρα. Εγώ να φανταστείς θα παω για πρωτοχρονια το 2022-23 γιατί το ακυρωσε λόγω covid και το έχω κλείσει απο τωρα. Ότι άλλο θέλεις στείλε μήνυμα....Καλησπερα.
Θα πάμε Λονδίνο 3 οικογένειες μετά το Πάσχα κ θελουμε βοήθεια με ξενοδοχεία οικονομικά με πρωινό.
Δεν μας νοιάζουν τα λουξ πράγματα για έναν ύπνο θα είναι απλά να είναι κέντρο να έχουμε ο καθένας το μπάνιο του κ να έχει πρωινό για τα θηρία μας.
Έχετε να μας προτείνετε κάτι γιατί έχουμε μπερδευτεί.
Θα πάμε για 4μερες.
Επίσης μέσα από booking βλέπεις κριτικές ακόμη 6.6 βαθμολογία να δεις μην φοβηθείς έχω επισκεφθεί 15 φορές το Λονδίνο και έχω μείνει τουλάχιστον σε 12 διαφορετικά ξενοδοχείο και με παιδια. Θα σας στείλω και ότι άλλες πληροφοριες θέλετε.
Last edited by a moderator: