paefstra
Member
Ο Τουριστας μονο στον Τερκενλη φωτογραφιζεται, ενω εχει τοσα Βυζαντινα οροσημα . Αλλαξε ο τουρισμος.
Στον Τερκενλή τουλάχιστον υπάρχουν μπροστά απο τα τσουρέκια επεξηγήσεις για το τι πρόκειται να φας, ενώ στο Λευκό Πύργο επεξηγήσεις γιόκ....Ο Τουριστας μονο στον Τερκενλη φωτογραφιζεται
Nα προτιμήσεις το Bahar!!!!Καλησπέρα σας!
Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για 1.5 μέρα μέσα Μαΐου. Έρχομαι μόνη για δουλειά και θα κινηθώ κυρίως στο κέντρο. Έχω ξανάρθει αρκετές φορές οπόταν τα κυριότερα αξιοθέατα τα έχω δει. Έχω επιλέξει ένα δύο πράγματα να δω αν προλάβω αλλά είναι και αυτά στο κέντρο. Έχουν περάσει όμως πολλά χρόνια οπόταν δεν ξέρω πως έχουν διαμορφωθεί οι περιοχές σε σχέση με την ασφάλεια. Επειδή θα είμαι μόνη είναι σημαντικό για μένα το ξενοδοχείο να είναι σε ασφαλές σημείο. Είμαι μεταξύ 2 ξενοδοχείων και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να βοηθήσετε.
1. Bahar Boutique Hotel | Thessaloniki
2. Modern Revival Luxury Hotel & Spa | Center of Thessaloniki
Ή αν έχετε κάποιο άλλο ξενοδοχείο υπόψη σας παρακαλώ πείτε μου. Ζητούμενα είναι η καθαριότητα, το καλό πρωινό, κεντρική τοποθεσία και ασφάλεια. Τιμή γύρω στα 100 ευρώ-130 το βράδυ.
Επίσης επειδή έχω ένα βράδυ μόνο ποιο εστιατοριο συστήνετε; Κεντρικό με εξαιρετική κουζίνα.
Ευχαριστώ πολύ!!
Σίγουρα το πρώτο είναι σε καλύτερο σημείο. Όχι ότι το άλλο έχει θέματα ασφάλειας, αλλά στο πρώτο έχεις γύρω σου πολλά όμορφα μαγαζιά να διαλέξεις για έξοδο, έχεις κόσμο που βγαίνει για το ποτό του, άλλη ατμόσφαιρα.Καλησπέρα σας!
Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για 1.5 μέρα μέσα Μαΐου. Έρχομαι μόνη για δουλειά και θα κινηθώ κυρίως στο κέντρο. Έχω ξανάρθει αρκετές φορές οπόταν τα κυριότερα αξιοθέατα τα έχω δει. Έχω επιλέξει ένα δύο πράγματα να δω αν προλάβω αλλά είναι και αυτά στο κέντρο. Έχουν περάσει όμως πολλά χρόνια οπόταν δεν ξέρω πως έχουν διαμορφωθεί οι περιοχές σε σχέση με την ασφάλεια. Επειδή θα είμαι μόνη είναι σημαντικό για μένα το ξενοδοχείο να είναι σε ασφαλές σημείο. Είμαι μεταξύ 2 ξενοδοχείων και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να βοηθήσετε.
1. Bahar Boutique Hotel | Thessaloniki
2. Modern Revival Luxury Hotel & Spa | Center of Thessaloniki
Ή αν έχετε κάποιο άλλο ξενοδοχείο υπόψη σας παρακαλώ πείτε μου. Ζητούμενα είναι η καθαριότητα, το καλό πρωινό, κεντρική τοποθεσία και ασφάλεια. Τιμή γύρω στα 100 ευρώ-130 το βράδυ.
Επίσης επειδή έχω ένα βράδυ μόνο ποιο εστιατοριο συστήνετε; Κεντρικό με εξαιρετική κουζίνα.
Ευχαριστώ πολύ!!