mousoudagr
Member
μολις βρηκα ξενοδοχειο στα καλαβρυτα φανταστικο!! οποτε λεω να κανουμε 3 διανυκτερευσεις στο γυθειο ή καπου εκει τριγυρω(προτεινετε ξενοδοχεια!!!) και αλλες 3 διανυκτερευσεις στα καλαβρυτα!!
θα σου προτεινα Μεσσηνια. Κορωνη, Φοινικουντα, Μεθωνη, Βοιδοκοινια, Κυπαρισσια. Πολυ ωραια μερη με απιστευτες παραλιες και οχι πολυ κοσμο.με μπερδεψατε!! δεν εχω παει ποτε κι ετσι δεν ξερω!! ωραια ποιος θελει να μου πει αν ηταν στη θεση μου το προγραμμα που θα εβγαζε! απο γυθειο για αφετηρια και μετα να φυγει παλι απο γυθειο. 7 μερες ειναι συνολικα!
ειλικρινα σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!
Πήγα με δυό μωρά οπότε ήθελα ησυχία.Αν πήγαινα μόνη με το σύζυγο θα άλλαζα τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία ως συνήθως.8 μέρες στο Οίτιλο ???? και δεν έκανες ''χαρακίρι'' ???? για μπάνιο που πήγες ???
Στον Τακη στο Λιμένι έφαγες ???
+1 κι από μένα, αν και από Γύθειο μπορείς να πας πολύ εύκολα και Μονεμβασιά, Σπάρτη ένα πέρασμα είναι αρκετό για μένα και φυσικά Μυστρά. Αν πας μη το χάσεις...θα σου προτεινα Μεσσηνια. Κορωνη, Φοινικουντα, Μεθωνη, Βοιδοκοινια, Κυπαρισσια. Πολυ ωραια μερη με απιστευτες παραλιες και οχι πολυ κοσμο.
θα σου προτεινα Μεσσηνια. Κορωνη, Φοινικουντα, Μεθωνη, Βοιδοκοινια, Κυπαρισσια. Πολυ ωραια μερη με απιστευτες παραλιες και οχι πολυ κοσμο.
Λοιπόν
Κορώνη ναι ( μονο για το κάστρο )
Δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτό. Και επειδή είμαι κυρίως οπτικός τύπος, νομίζω ότι μόνο αν βρεθώ εκεί θα καταλάβω ποιό ακριβώς ήταν (αν υπάρχει ακόμα γιατί έχουν περάσει και μερικά χρόνια ).Στη Κορώνη anny έφαγες μουσακά (γενικώς κάνει απίστευτα μαγειρευτά ο τύπος) όπως κατεβαίνεις στη παραλία, στο αριστερό σου χέρι. "Απομακρυσμένο" από τα υπόλοιπα που είναι κατά μήκος της παραλίας το ένα δίπλα στο άλλο, σωστά;