ευχαριστω! θα το ψαξω στα διαφορα site προσφορων μηπως βρω κατι αξιολογο! μαλλον για παξους το κοβω, να πηγαινουμε! θεωρεις οτι ειναι απαραιτητο δικο μας μεταφορικο μεσο;Εξαρτάται...Υπάρχουν και φτηνά και ακριβά!Η Λευκάδα χτυπά τις τιμές γιατί δεν έχει καράβι, η Κεφαλονιά έχει ακριβά και φτηνά χωριά (έχετε όχημα; ), η Ζάκυνθος έχει προσφορές στα ακτοπλοϊκά (νομίζω, έχω χρόνια να πάω και δε νομίζω να ξαναπάω, παρεπιμπτόντως είναι πάμφθηνο νησί), οι Παξοί έχουν κυρίως ακριβά και λίγα φθηνά δωμάτια, η Κέρκυρα δε θυμάμαι, η Ιθάκη έχει λίγα δωμάτια άρα και ακριβά..Κάμπινγκ έχουν τα περισσότερα από τα Επτάνησα.. Γενικά, νομίζω πως τα ακτοπλοϊκά μπορεί να είναι ακριβά αλλά τα υπόλοιπα με ψάξιμο και οργάνωση μπορούν να βγουν οικονομικά!
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Αν και έψαξα στο Ίντερνετ και έλεγε πως στη Ζάκυνθο δρομολόγια λεωφορείων περνάνε πολυ σπάνια (2-3 την ημέρα) ισχύει κατι τέτοιο;;Καλησπέρα, αν και λάτρης Λευκάδας, χωρίς αμάξι θα δυσκολευτείτε αρκετά, οι αποστάσεις είναι μεγάλες για τις καλές παραλίες. Η Ζάκυνθος έχει καλύτερο δίκτυο ΚΤΕΛ και θα σας είναι πιο εύκολες και γρήγορες οι μετακινήσεις! Επίσης, η νυχτερινή ζωή της Ζακύνθου είναι αρκετά πιο έντονη! Κρατήστε τη Λευκάδα για αργότερα, με αμάξι, να την απολαύσετε στο μέγιστο!
Εμείς δεν αντιμετώπισαμε κάποιο θέμα και πήγαμε σχετικά πρόσφατα (πρόπερυσι το καλοκαίρι). 2-3 μόνο δεν έχει, είναι πιο συχνά τα δρομολόγια, περίπου κάθε 2 ώρες θα έλεγα, οπότε πρέπει από πριν να ξέρεις τι ώρα θα πας για μπάνιο και τι ώρα θα γυρίσεις (προσοχή για το γυρισμό γιατι για πολλές παραλίες το τελευταίο κτελ για χώρα μπορεί να είναι νωρίς το απόγευμα). Πάντως, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρότερες και το οδικό δίκτυο καλύτερο από της Λευκάδας. Τέλος, για βράδυ, αν δεν επιλέξετε Χώρα αλλά θέλετε τύπου κλαμπ, αυτά βρίσκονται στον επαρχιακό δρόμο κοντά στο Αργάσι, είναι πολύ κοντά στη χώρα και μπορείτε να πάρετε ταξί.στη Ζάκυνθο δρομολόγια λεωφορείων περνάνε πολυ σπάνια (2-3 την ημέρα) ισχύει κατι τέτοιο;;