Billouk
Member
Δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα αλλά δεν θα απογοητευτείς. Θα συμφωνήσω με τον psilos3, συνδύασε τα!
Πέρα απο την Αστυπάλαια, που αποτελεί ιδανική επιλογή στα ζητούμενα σου και αναφέρθηκε ήδη, εγώ θα έλεγα να αρχίσεις να ψάχνεσαι και για Σέριφο.Γεια σας.θα ηθελα να μου πρωτεινετε ενα νησι ειτε κυκλαδες ειτε δωδεκανησα με :
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΓΡΑΦΙΚΗ ΧΩΡΑ
ΗΡΕΜΙΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.
εχω παει στα παρακατω. ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΙΟ-ΤΖΙΑ-ΚΥΘΝΟ-ΑΜΟΡΓΟ-ΝΑΞΟ-ΑΝΔΡΟ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ.
θελω ενα νησι σαν την φολεγανδρο αλλα με παραλιες σαν της αμοργου ενα πραγμα.
θα παω με μηχανακι για ευκολη προσβαση παντου.
για 5-6 ημερες.
ελεγα για μηλο αλλα εμαθα οτι πλεον μαζευει πολυ κοσμο κ ιουλιο που θελω να παω κ σαν νησι δεν λεει κατι εκτος απο πολλες κ καλες επιλογες που εχεις στις παραλιες.
σκεφτομαι για αστυπαλαια και οτι αλλο μου πρωτεινετε εσεις.
Πέρυσι πήγα και εγώ με το αγόρι μου στην Αντίπαρο και πραγματικά ενώ οι προσδοκίες μου για το νησί δεν ήταν τόσο μεγάλες μου άρεσε υπερβολικά πολύ... Δεν έχει ούτε φοβερές παραλίες ( καλές είναι αλλά δεν είναι και Κουφονήσια) , ούτε καταπληκτική χώρα αλλά αυτό το νησί πραγματικά είχε μια φοβερή αύρα που εμένα τουλάχιστον με μάγεψε... Σου προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα την ΑντίπαροΚαλησπερα σε ολους!θελω να παω διακοπες με το αγορι μου περιπου 20 αυγουστου και μετα αλλα δεν ξερουμε που.αυτο που θελουμε ειναι ωραιες παραλιες κυριως νυχτερινη ζωη δεν μας απασχολει.για να καταλαβετε τι ζηταμε περυσι πηγαμε στους φουρνους ικαριας και ξετρελαθηκαμε πραγματικα.εχει καποιος να προτεινει κατι?