katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές να τις περάσω στη νότια Πορτογαλία. Περίπου 2 εβδομάδες από μέσα Ιουλίου και μετά. Έχω ήδη επισκεφθεί τη Λισσαβόνα και κάποια στιγμή θα πάω και στο Πόρτο. Έχω ψάξει αρκετά τα προηγούμενα θέματα για Πορτογαλία αλλά εκτός από την ιστορία του dimosf και τα αρνητικά σχόλια του geopnd δεν έχω βρει άλλες πληροφορίες. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ιδιαίτερα τουριστική περιοχή, με Βρετανούς και Γερμανούς, αλλά από φωτογραφίες που βλέπω έχει κάτι απίθανες παραλίες.
Υπάρχει λοιπόν κάποιος που έχει αποτολμήσει καλοκαιρινές διακοπές εκεί για να μου δώσει τα φώτα του? Ψάχνω για πόλεις ή χωριά που να έχουν κάποιο ενδιαφέρον (γραφικές πχ) και για παραλίες που να μην γίνεται χαμός. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη για να αποφασίσω αν το όλο εγχείρημα αξίζει τελικά...
Υπάρχει λοιπόν κάποιος που έχει αποτολμήσει καλοκαιρινές διακοπές εκεί για να μου δώσει τα φώτα του? Ψάχνω για πόλεις ή χωριά που να έχουν κάποιο ενδιαφέρον (γραφικές πχ) και για παραλίες που να μην γίνεται χαμός. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη για να αποφασίσω αν το όλο εγχείρημα αξίζει τελικά...