vasilis.gkik
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο Γυρος του Κοσμου
Ειναι κοντα απο την ναουσα οι λευκες;
Καλώς τον. Τα πολύ βασικά, γιατί δε μας λες πόσες μέρες θα κάτσεις...Καλησπερα παιδια! Θα παω φετος διακοπες στην ναουσα της παρου με την κοπελα μου! Ειμαστε και οι δυο 19 χρονων! Και θα ηθελα να μου προτεινετε τα παντα! Τι θα πρεπει οπωσδιποτε να κανουμε και τι οχι! ( θα εχουμε νοικιασει γουρουνα) Θα ηθελα να μου πειτε απο ολα..μπαρακια κλαμπακια παραλιες ταβερνες ολα! Και κανενα τοπιο να βγουμε και καμια φωτογραφια! Ευχαριστω πολυ!!
Στους 19άριδες δεν νοικιάζουν εύκολα οχήματα για πάρε και κανένα τηλ να σιγουρευτείς!!!!θα εχουμε νοικιασει γουρουνα
Μόνο Νάουσα να βγαίνετε δεν αξίζει αλλού πιστεύω. Τα κλαμπάκια είναι στη σειρά δίπλα στο ρέμα (ελληνάδικο-κλαμπάκι-κάποτε είχε και μπουζούκια) και τα μπαράκια μέσα στην πολή σχετικά κοντά το ένα στο άλλο. Το καλύτερο Barbarosa και Agosta)μπαρακια κλαμπακια
Με καίκια από τη Νάουσα --> Μοναστήρι και Κολυμπήθρεςπαραλιες
Κρεατοφαγία στον Κλαρίνο στις Λεύκες. Οι ψαροταβέρνες στο λιμάνι είναι όλες ΟΚ. Κάτι πιο ιδιαίτερο στο Barbarosa. Έχει πολλά πιτογυράδικα και Ιταλικά ως εύκολες λύσεις. Καλύτερο πιτόγυρο στον Κάργα μέσα στα στενά.ταβερνες
Οπωσδήποτε επίσκεψη στην Μάρπησσα και τις Λεύκες.Και κανενα τοπιο να βγουμε και καμια φωτογραφια!
Να, γι' αυτό δεν μου άρεσε η Νάουσα. Η χαρά του ελληνάδικου και του μπουζουκτζίδικου. Αν εννοείτε αυτό ως διασκέδαση, οκ, καλά θα περάσετε.Μόνο Νάουσα να βγαίνετε δεν αξίζει αλλού πιστεύω. Τα κλαμπάκια είναι στη σειρά δίπλα στο ρέμα (ελληνάδικο-κλαμπάκι-κάποτε είχε και μπουζούκια)