Για αλμυρίκια ενδιαφέρομαι κυρίως στα νότια οπου θα μείνω. Απο φωτογραφίες ενδιαφέρουσα και κοντινή μοιάζει ο Λωλαντώνης !http://www.paros.gr/el/ti-tha-kanw/shmeia-endiaferontos/paralies.html
Αλμυρίκια και ίσκιο έχει σε πολλές παραλίες, π.χ. στην Παροικιά, στα Λιβάδια..και στον Κριό πρέπει να είχε και στον Λωλαντώνη..και αλλού θα βρεις...Γενικά υπάρχουν ελεύθερες παραλίες στο νησί...
Καφέ πάνω στο κύμα δες στην παραλία Αγία Ειρήνη αν σου αρέσει ή στον Παρασπόρο. Αν δεν έχει βοριά, ωραία είναι και στο Δελφίνι..
Καφέ-μπαρ όμορφα δίπλα στη θάλασσα, με θέα ηλιοβασίλεμα θα βρεις και στην Παροικιά, πάνω στο κάστρο.Τα ηλιοβασιλέματα στην Παροικιά είναι πανέμορφα...
View attachment 279133 Παροικιά
View attachment 279134 Αγ.Ειρήνη
View attachment 279135 Δελφίνι
Για ποτο πανω στο κύμα εννοώ να έχει τραπεζάκια ή πανω στο μώλο ακριβώς στην άκρη ή πάνω σε αμμουδιά ! Οπότε αυτό στο Κάστρο της Παροικιάς λογικά είναι μακρυά απο τη θάλασσα?
Τι να κάνουμε, είναι απο τα κολλήματα που έχω, μου έχει μείνει απο παλιές διακοπές αλλού, και αναζητώ πάλι την ίδια αίσθηση , το ποτό ή καφέ σε ήσυχο σημείο πάνω στο κύμα!
Λέω ήσυχο γιατί έχω δει κατι ανάλογες φωτογραφίες απο Νάουσα με τραπεζάκια πάνω στο μώλο, αλλά αμφιβάλω εκέι πόσο ήσυχα θα είναι.
Επίσης σε φωτογραφίες απο Αγ Ειρήνη και Δελφίνι δεν βλέπω κατι σαν καφε ή μπαράκι, ή κανω λάθος? Μπορεί να μην φαίνονται καθαρά.