tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Πας καλα; Θα παει διακοπες μονος και θα καθεται να διαβαζει βιβλιο;θα διαβασεις κανενα βιβλιο
Πας καλα; Θα παει διακοπες μονος και θα καθεται να διαβαζει βιβλιο;θα διαβασεις κανενα βιβλιο
πηγαινε σεριφο και μεινε στο καμπινγκΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΗΣΑΚΙ?
Ε, καλα. Ας διαβασει περιοδικο, δεν επιμενωΠας καλα; Θα παει διακοπες μονος και θα καθεται να διαβαζει βιβλιο;
Ενδιαφερουσα επιλογη...Για καμπινγκ,ενω γενικα δεν εχω πρόβλημα,να τραβηχτω απο Θεσ/νικη,φορτωμενος για καμπινγκ τοσο μακρυα,λιγο δυσκολο...Τα μικρά νησακια που ανεφερες(σχοινουσα,δονουσα κτλ) δεν θα ηταν μια επισης καλη επιλογή?Αμοργο φυσικα!!! Προσφερει τα παντα χωρις να σε κανει να βαρεθεις οσο κ να κατσεις..πας κ μονοημερη κουφονησια,σχοινουσα,δονουσα κτλ.Οσο για καταλυματα εκει θα βρεις ανετα εκεινη τη στιγμη κ σε καλυτερη τιμη φυσικα.Εχει αρκετα το νησι κ καμπιγκ αν σε ενδιαφερει.
Να επιλέξεις κατά τη γνώμη μου κάποιο νησί με καλά μεταφορικά μέσα και να δείς μήπως μπορείς να το συνδυάσες με κοντινή ημερήσια, όπως για παράδειγμα η Ρόδος που ανέφερε ο @Shadowrunner σε συνδυασμό με τη Σύμη που ναι μια πολύ καλή περίπτωση, ή κάποιο μεγάλο Κυκλαδονήσι τύπου Νάξος. Εξαιρετική επιλογή η Κρήτη αυτό τον καιρό, ωστόσο χωρίς όχημα δε πας πουθενά.Σκεφτομουν Παξους, Σιφνο, Δονουσα η μηπως Κρητη? Να εχει ακομη ζεστη και να μη χρειαζομαι αυτοκινητο! Ευχαριστω!