ikarialover
Member
Εντάξει, δεν είναι και Μαλδίβες!! Απλά, νομίζω ότι βολεύει μία έγκυο. Η θάλασσα ακριβώς δίπλα, δέντρα, πράσινο, ησυχία..
Σ ευχαριστω για τις ευχες!!!Αν και άντρας να καταθέσω και εγώ ότι γνωρίζω πολλές γυναίκες που μέχρι τελευταία στιγμή έκαναν μπάνιο και αλλες που λόγω διάφορων ιδιαιτεροτήτων δεν έκαναν κατόπιν συμβουλής ιατρού/
Ον τοπικ Αγία Αννα δεν έχω παέι, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.
Αλλη επιλογή είναι η Πελοπόννησος π.χ Κυλλήνη, Καλογρια Αχαιας κλπ.
Για ξενοδοχεία πόσα σκέφτεστε γιατί στην Αγία Αννα υπάρχει αυτό πάνω στη θάλασσα, αλλά είναι ακριβό
.:: Thalatta Seaside Hotel ::.
Αντε και με το καλό ο μπέμπης-α
+1 κι από μένα! Επίσης, τα μέρη της Αργολίδας απέναντι από Σπέτσες!Κοντά στην Αθήνα και χωρίς καμία ταλαιπωρία με αυτοκίνητο είναι επίσης και ο Αργοσαρωνικός. Βούτα ένα δελφίνι είτε για Ύδρα, Σπέτσες ή Πόρο. Σε μιάμιση ώρα είσαι εκεί, ούτε ζαλάδες από στροφές και με την "ασφάλεια" πως είσαι κοντά, αφού τα δρομολόγια ειδικώς το καλοκαίρι είναι συχνότατα από το πρωί ως το βράδυ.
Η Ύδρα είναι μοναδική, προτείνεται γι' αυτό που θέλεις, χαλάρωση, μπανάκι, φαγητό και ξεκούραση και είναι και κουκλίστικη.
Αν θέλεις απαραίτητα να είσαι σε μια ώρα και κάτι στην Αθήνα μπορείς να πας Λουτράκι Κορινθίας, που έχει καθαρή θάλασσα και σε πολύ κοντινή απόσταση την όμορφη Λίμνη Βουλιαγμένης (κανά εικοσάλεπτο αν δεν κάνω λάθος), ή να πας από την άλλη πλευρά προς Ξυλόκαστρο.
δεν θα το λεγα ουτε και γω γιατι ειναι και κρυες θαλασσες και δεν νομιζω οτι ειναι καλο για την περιπτωση σουπρος ξυλόκαστρο όμως, οι θάλασσες δεν λενε και πολλα!
σωστά!αυτό που το πας??που αν δεν μπει ιούλης, εγώ είναι αδύνατο να βουτήξω εκεί!δεν θα το λεγα ουτε και γω γιατι ειναι και κρυες θαλασσες και δεν νομιζω οτι ειναι καλο για την περιπτωση σου