EvelinaDpl
New Member
Ποιο νησί αξίζει να επισκεφτούμε, με καλή νυχτερινή ζωή και οικονομική διαμονή? Προσωπικά με τους φίλους μου συζητάμε για Αστυπάλαια. Αξίζει σαν προορισμός ή δεν μαζεύει καθόλου φοιτητές?
Πάρος, Ίος ήταν οι δικές μας επιλογές στα 00's!Ποιο νησί αξίζει να επισκεφτούμε, με καλή νυχτερινή ζωή και οικονομική διαμονή? Προσωπικά με τους φίλους μου συζητάμε για Αστυπάλαια. Αξίζει σαν προορισμός ή δεν μαζεύει καθόλου φοιτητές?
Αστυπάλαια και οικονομική διαμονή δε γίνεται δυστυχώς, εκτός αν σταθείτε πολύ τυχεροί.Ποιο νησί αξίζει να επισκεφτούμε, με καλή νυχτερινή ζωή και οικονομική διαμονή? Προσωπικά με τους φίλους μου συζητάμε για Αστυπάλαια. Αξίζει σαν προορισμός ή δεν μαζεύει καθόλου φοιτητές?
Υπέροχο νησί η Αστυπάλαια, αλλά ίσως λίγο ακριβή η διαμονή της για φοιτητές. Περιέργως στο φαγητό και το ποτό τη βρήκα μάλλον φθηνή. Πολλούς φοιτητές είχε θυμάμαι το camping της. Σε γενικές γραμμές τη συστήνω και σε φοιτητές, ειδικά αν είστε ζευγάρια και εάν μπορείτε να βάλετε ένα κλικ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διαμονήΠοιο νησί αξίζει να επισκεφτούμε, με καλή νυχτερινή ζωή και οικονομική διαμονή? Προσωπικά με τους φίλους μου συζητάμε για Αστυπάλαια. Αξίζει σαν προορισμός ή δεν μαζεύει καθόλου φοιτητές?
Πολύ καλή επιλογή επιλογή η Αστυπάλαια αλλά μπορείτε να την αφήσετε για αργότερα(όπως αναφέρουν σωστά οι υπόλοιποι δεν έχει οικονομική διαμονή)Ποιο νησί αξίζει να επισκεφτούμε, με καλή νυχτερινή ζωή και οικονομική διαμονή? Προσωπικά με τους φίλους μου συζητάμε για Αστυπάλαια. Αξίζει σαν προορισμός ή δεν μαζεύει καθόλου φοιτητές?