Demetrax
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- το επόμενο
Τέλεια!!
Αν θέλεις να πάθει την πλάκα του, θα σου προτεινα να πας Μικρές Κυκλάδες. Κουφονήσια, Σχινούσα, Δονούσα και Ηρακλειά. Φανταστικές παραλίες (χωρίς ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bar και νταπα ντούπα όλη μέρα), ελάχιστος κόσμος, φιλικοί άνθρωποι, κάθε μέρα φρέσκα ψάρια σε απίστευτα χαμηλές τιμές (πχ: αστακός 60€/κιλό που δεν υπαρχει πουθενά), στα πιο μέρη πας με τα πόδια και υπάρχουν και κάποια μπαράκια για να πιείτε και ένα χαλαρό ποτό. Τώρα αν θέλετε τρελό nightlife δεν έχουν!!!... Θα ήθελα, λοιπόν, να πάμε κάπου που να πάθει την πλάκα του Σκέφτομαι για κάπου στις Κυκλάδες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω....
Σκύρος, Σκύρος, Σκύρος.......Οικονομικό, ήρεμο, από συγκοινωνίες δεν ξέρω όμως....Παιδιά και εγώ με το αγόρι μου θέλουμε να πάμε σε ένα νησί που να έχει καλές συγκοινωνίες, οικονομικό και να μην γίνεται χαμός (στυλ Πάρος). Τι έχετε να προτείνετε;
Νομιζω η αστυπαλαια ειναι αυτο που ψαχνεις, ατμοσφαιρικη,γραφικη,καλες παραλιες κ καλο φαγητο. Ριξε μια ματια εχω γραψει κ ιστορια. Αμοργος ωραια χωρα, εντυπωσιακο το μοναστηρι της χοζοβιωτισσας αλλα κ εμενα δεν μου κανε το παραπανω κλικ οπως μου το κανε η αστυπαλαια. Κλασσικο κυκλαδιτικο νησι επισης, must για νεαρα ζευγαρια, με αρκετα γραφικα κ ρομαντικα τοπια, ειναι η σιφνος που επισκεφτηκα προσφατα. Αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει της top παραλιες, ολα τα υπολοιπα ειναι καταπληκτικα. Ελπιζω να βοηθησαΓεια σας..ειμαστε ζευγαρι 25 κ 26 χρ κ ψαχνομαστε για ενα νησι κυκλαδιτικο για αρχές ιουλιου(μαλλον απο 01 εως 07)..κοιταμε για αμοργο αλλα κατι δεν μου κάνει κλικ, ισως γιατι έχουμε παει φολεγανδρο, μηλο, κουφονησια και φοβαμαι οτι δεν θα μας ικανοποιησει..καποιος απο εσας που εχει παει αμοργο μπορει να μας πει τις εμπειριες του..να ειναι δικαιος κ να μην υπερβάλλει..προτείνετε κάποιο άλλο κυκλαδονησι; ξεχασα να αναφερω οτι στα προηγούμενα 3 νησια περασα εκπληκτικα...
Θα συμφωνήσω με αυτούς που ανάφεραν την Σκιάθο και τις γενικά τις σποράδες. Βεβαία από τα νησιά των Σποράδων η Σκιάθος είναι αυτή που έχει και νυχτερινή ζωή και έχει και καλές παραλίες, ειδικά αμμώδεις παραλίες. Εμείς είχαμε συνδυάσει τη Σκόπελο (3 μέρες) και την Σκιάθο (7 μέρες). Η Σκόπελος πολύ όμορφη αλλά πιο ήσυχη όσο αφορά τη νυχτερινή ζωή κι οι παραλίες αν και όμορφες είναι πιο βραχώδεις. Ελπίζω να βοήθησα.Γεια σας. Θα θέλαμε να πάμε με το αγόρι μου διακοπές το καλοκαίρι που έρχεται..Εχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Θα θέλαμε κάπου που να χει αρκετό κόσμο για να εχει κ νυχτερινή ζωή αλλά να συνδυάζει κ καλές παραλίες. είμαστε φοιτητές.
Ευχαριστώ πολύ !