Γενικά μας αρέσουν αυτού του στυλ τα νησιά. & εγω κλίνω λίγο πιο πολύ στην Ανάφη, απλά σε 2-3 απόπειρες με τηλ μας είπαν ότι είναι ήδη κλεισμένα για τον Αύγουστο!!!!Πιασατε τα μικρα νησακια εε?
Anafi Island
Ιδου και η ψηφος μου....ομορφη χωρα που κατρακυλαει στο βραχο και εχει απεριοριστη θεα σε ουρανο κ θαλασσα....και ενδιαφερουσες παραλιες .
Αντιπαρος βαρεθηκα .
Και Νισυρο θα ηθελα να παω καποια στιγμη ..ηφαιστιακο νησι ....η Χωρα ειναι σε κυκλαδιτικο στυλ και οχι οπως των περισσοτερων Δωδεκανησων (πλην Λερου και Αστροπαλιας)..φαινεται ενδιαφερον κι αυτο αλλα ειναι μακρυουτσικα ..συγκριτικα με τα αλλα που εβαλες στη ζυγαρια.
Ενταξει βρε παιδι μου μπορει και τα γουστα μας να ειναι διαφορετικα ..αλλα δε μου εκανε να κατσω και για ολες τις μερες συνεχεια εκει.Γενικά μας αρέσουν αυτού του στυλ τα νησιά. & εγω κλίνω λίγο πιο πολύ στην Ανάφη, απλά σε 2-3 απόπειρες με τηλ μας είπαν ότι είναι ήδη κλεισμένα για τον Αύγουστο!!!!
την Αντίπαρο την έβαλα για πιο κοντά, αλλά όχι μην βαρεθούμε κιόλας.
Ενταξει βρε παιδι μου μπορει και τα γουστα μας να ειναι διαφορετικα ..αλλα δε μου εκανε να κατσω και για ολες τις μερες συνεχεια εκει.
Αλλα η Αντιπαρος εχει το πλεονεκτημα οτι πετιεσαι ανετα και Παρο για να αλλαξεις παραστασεις.
Ολα κλεισμενα απο τωρα στην Αναφη εεε......αυτο σημαινει οτι αρεσει ως νησι -καλα μπορει βεβαια να μην εχει κ τα πολλα καταλυματα.
(μην πω αυτο για την τεραστια κριση που εχουμε εεε ..αστο θα μου την πεσουν)
Έχεις πάει Δονούσα? Είναι στυλ Κουφονήσια (έχω πάει Ιουνιο και τα πέτυχα σχεδόν άδεια, δεν μιλάω γι αΚουφονήσια Αύγουστο!) ή ακόμα πιο ήσυχα?Ελα μου ντε ..μαλλον δουλευουν κ με ξενους ..δε μπορει
Καλωσήλθατε στο Donoussa.gr
Παρε και μια ιδεα για Δονουσσα.