Καλησπέρα!!δλδ τα παιδιά που το χωριό μας ήταν στο βουνό κ περάσαμε εκεί τα παδικά μας καλοκαίρια έχετε τιην εντύπωση πως δεν είχαμε πράγματα να κάνουμε???? Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, το βουνό ενδείκνυται για αμέτρητες δρασηριότητες, παιχνίδια ανακάλυψης, δεντρόσπιτα, κρυμένους θησαυρούς, μπάνιο στο ποτάμι, πορείες στο βουνό κτλ κτλ κτλ Ξανασκέψου το!!! βέβαια προυποθέτει να γουστάρουν και οι γονείς βουνό και να το μεταδώσουν στα παιδάκια. Είχα μείνει παντως πριν λίγα χρόνια στα Ζαγώρια (νομίζω Αρίστη) Ιούλιο μήνα σε υπερπολυτελή σουίτα με 60 ευρώ/βραδύ-απίστευτα!
Κι εγώ σε βουνό έχω περάσει οοοολα μου τα καλοκαίρια παιδικά και εφηβικά με παππούδες και ξαδέρφια και πάντα περίμενα με πολύ λαχτάρα αυτές τις μέρες!! Απλά τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά για 3.5 και 1 έτους γι αυτό προβληματιζομαι.. Βέβαια μια εύκολη πεζοπορία με τη μικρή στο μάρσιπο σίγουρα μπορούμε να κάνουμε και φυσικά το ελεύθερο παιχνίδι στην πλατεία αρέσει στα μικρά..
Πιο πολύ έγραψα γιατί δεν ξέρω καθόλου τα μέρη προς τα εκεί ώστε να μου πει πληροφορίες κάποιος που γνωρίζει καλύτερα!