δεν σου ζήτησαν από το σαιτ το όνομα του ξενοδοχείου? μήπως έχεις το λινκ ?εγώ μέσω νετ το έκανα αυτό, και έλαβα το voucher από πρακτωρείο της Γερμανίας, και με εκτυπωμένη μορφή πήγα στο προξενείο για να κανονίσω τα περί βίζας
δεν σου ζήτησαν από το σαιτ το όνομα του ξενοδοχείου? μήπως έχεις το λινκ ?εγώ μέσω νετ το έκανα αυτό, και έλαβα το voucher από πρακτωρείο της Γερμανίας, και με εκτυπωμένη μορφή πήγα στο προξενείο για να κανονίσω τα περί βίζας
Την προσκληση στην κανει το ξενοδοχειο που εχεις κλεισει στη Ρωσια.Τεραστιο θέμα αυτο τις βίζας για ρωσία... Εγω τώρα που θέλω να μπω ρωσία να φτάσω μογγολια και μετα ξανά πίσω πως θα το κάνω? σίγουρα θέλω διπλή είσοδο πανω απο 30 μερεσ και βίζα για μογγολια το μόνο που παίζει νομίζω είναι ιδιωτική βίζα αλλα πρέπει να σε προσκαλέσουν απο Ρωσία. Έχει να προτείνει κανείς κάτι ?
Εναλλακτικά μέσω πρακτορείου που τα κανονίζουν αυτοί (τα των προσκλήσεων..).Τεραστιο θέμα αυτο τις βίζας για ρωσία... Εγω τώρα που θέλω να μπω ρωσία να φτάσω μογγολια και μετα ξανά πίσω πως θα το κάνω? σίγουρα θέλω διπλή είσοδο πανω απο 30 μερεσ και βίζα για μογγολια το μόνο που παίζει νομίζω είναι ιδιωτική βίζα αλλα πρέπει να σε προσκαλέσουν απο Ρωσία. Έχει να προτείνει κανείς κάτι ?
Καλημερα!
Σ' αυτη την περιπτωση μηπως οι ημερομηνιες εισοδου και εξοδου απο Ρωσια θα πρεπει να ειναι ιδιες και για τους 2 συζυγους ?
Γιατι στη δικη μου περιπτωση θα παμε μαζι αλλα θα γυρισουμε σε διαφορετικες ημερομηνιες.
Ευχαριστω.
Μήπως θυμάσαι πόσο σου κόστισε όλη η διαδικασία σε αυτό το πρακτορείο; Ευχαριστώ!!Έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές τις υπηρεσίες του mouzenidis travel (Ταξίδια στη Ρωσία - Μόσχα - Αγιά Πετρούπολη) για υπηρεσίες έκδοσης Visa Ρωσίας, και είναι εξυπηρετικότατοι (κοστίζει λίγο παραπάνω από το να κάνεις τη διαδικασία στην πρεσβεία μόνος σου, αλλά είναι πιο πολιτισμένα πράγματα και αποφεύγεις τη συναναστροφή με τη Ρωσική γραφειοκρατία...)