• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Διαγωνισμός Aegean: A year on board

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Αφού ισπανική λέξη είναι. Το έκανα εγώ λάθος με Ισπανία, η αδελφή μου μετά έβαλε Πορτογαλία και ήταν πάλι λάθος. H aegean κάτι έκανε. Ισπανική λέξη, ισπανικό έθιμο.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Παιδιά, μετά από αυτά που γράψατε έβαλα Πορτογαλία και πάλι λάθος μου το έβγαλε.

elenipapageo

New Member
Προσοχή στο σημερινό 22/12/24 κουίζ του διαγωνισμού της Aegean η σωστή απάντηση στην ερώτηση τι είναι sobremesa που είναι η Ισπανία προσμετρηθηκε ως λάθος.
Επισης στην αρχή η σελίδα του διαγωνισμού έδειχνε ότι είχα παίξει σήμερα ενώ δεν συνεβαινε αυτο. Αξιοπιστία της Aegean στο έπακρο.

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Κάποιο θέμα υπάρχει. Εκτός της σημερινής κατάστασης που όλα τα βγάζει λάθος( φιλος εβαλε την Ιταλια και παλι βγηκε λαθος) ,εμένα μου λέει ότι έχω 10/15 ενώ έχω παίξει και απαντησει σωστά 11 φορες(είχα χάσει μόνο την πρώτη μερα).

paefstra

Member
Δεν παταω καν να παιξω. Εφτασα 12. Εχουν φτασει τα bugs σε διαστημικο επιπεδο τα αναξια παλικαρια που πληρωνονται για να τρεχουν τη σελιδα.

elenipapageo

New Member
Προσοχή στο σημερινό 22/12/24 κουίζ του διαγωνισμού της Aegean η σωστή απάντηση στην ερώτηση τι είναι sobremesa που είναι η Ισπανία προσμετρηθηκε ως λάθος.
Επισης στην αρχή η σελίδα του διαγωνισμού έδειχνε ότι είχα παίξει σήμερα ενώ δεν συνεβαινε αυτο. Αξιοπιστία της Aegean στο έπακρο.
Μηπως τελικά η Aegean μας χρησιμοποιεί σαν δόλωμα που εξυπηρετεί to marketing και όχι μόνο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.742
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom