gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Εγω θέλω να μάθω ποιος βγάζει τα θέματα ?
Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολα κάποια, θέλουν ψάξιμο!..Εγω θέλω να μάθω ποιος βγάζει τα θέματα ?
Κόψε κάτι άνθρωπε μου, θα μας περάσουν για τίποτα πτυχιούχους. ΝτροπήηηηηηΕντωμεταξυ τις πρώτες μέρες οι ερωτήσεις ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου, τώρα επιπέδου Χάρβαρντ!!!
Τι να πούμε κι εμείς του δημοτικού, ευτυχώς μας βοηθάτε.Κόψε κάτι άνθρωπε μου, θα μας περάσουν για τίποτα πτυχιούχους. Ντροπήηηηηη
Και εμείς του δημοτικού είμαστεΤι να πούμε κι εμείς του δημοτικού, ευτυχώς μας βοηθάτε.
Εεε μα η σημερινή ερώτηση ήταν αδιανόητη. Ούτε οι Τσέχοι δεν θα ήξεραν να απαντήσουνΚόψε κάτι άνθρωπε μου, θα μας περάσουν για τίποτα πτυχιούχους. Ντροπήηηηηη
Ας ειναι καλα ο γκουκλης ...Εεε μα η σημερινή ερώτηση ήταν αδιανόητη. Ούτε οι Τσέχοι δεν θα ήξεραν να απαντήσουν
Ας είναι καλά οι δευτερεύοντες λογαριασμοί που διαχειρίζομαι και κάνω τις πυρηνικές δοκιμές εκεί πριν πάω στους κύριους λογαριασμούς και απαντήσω σωστάΑς ειναι καλα ο γκουκλης ...
To fika το ήξερα αλλά το κερί όχιΓιατί ήξερες εσύ τι είναι το fika; Ή ήξερες αυτό με το κερί; Όχι να πεις την αλήθεια! Άμα μου πεις κιόλας οτι απαντάς και εσύ στις ερωτήσεις θα σε κεράσω παγωτό
Είναι από τράπεζα θεμάτων νομίζωΕγω θέλω να μάθω ποιος βγάζει τα θέματα ?